Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Yoksulluğu anladık da sevmek neden kıt kanaat Yoksa yürekler mi yoksul, kimler biçmiş 'Aşk'a fiyat
Seyahatte cam kenarı sanki yalnızların yeridir. Çünkü aslında orası, başını koyacak omuz bulamayanlar içindir.
Sopayla kilime vuranın gayesi; kilimi dövmek değil, tozu kovmaktır.Allah tozunu alıyor niye kederlenirsin
Çok mu büyüttük gözümüzde, Küçücük insanları...!
Hep denir ya 'Ben arkandayım, sırtın yere gelmez' diye.. Ben almayayım, Yüzüm yere geleceğine, sırtım yere gelsin..
'Herkes ikinci bir şansı hakeder' derler ya hani. Unutma, 'Seven gerçekten sevse, ilk şansını kaybetmezdi'.
Üşüyorum ama bu defa ötekilerden bir farkla… Rüzgar da ben üşüyen de ben
Ben Oyun Bozan Degilim,Bu Oyun Bastan Bozuk ..
Çorap değiştirir gibi sevgili değiştiren, her yeni ilişkide temiz sayfa açtım diyenlere sesleniyorum: Sizin defter kaç ortalı" ?
"Benden nefret ettiğini duydum. Eğer seni düşünecek vaktim olsa, bende senden nefret ediyor olurdum".
Birisini unutmak zorundaysanız, bunu sindire sindire yapın. "Çünkü aklın zamansız öldürdükleri, yürekte amansız dirilir".
"Güven ruh gibidir, Terkettiği bedene asla geri dönmez"
"Ne para istiyorum ne de pul. Tek bir istediğim var, o da yalansız bir kul"
"Birilerini hep boş zamanlarda özlediğini anlar insan. Çünkü boş insanlar, boş zamanlarda hatırlanır"
"Güven ruh gibidir, Terkettiği bedene asla geri dönmez"
cok güzel bi söz canim
Ben Oyun Bozan Degilim,Bu Oyun Bastan Bozuk ..
"Kadın hiç gitmeyecekmis gibi sever; ama yeri gelir hiç sevmemiş gibi gider."
Bende çok beendim onu aşgum...onla imzam arasında ikilemde kaldıydım sonna bu sözü ekledüm...
"Sırtından vurana kızma, ona güvenip arkanı dönen sensin. Arkandan konuşana da darılma, onu insan yerine koyan yine sensin".
İçine rastgele atılmış eşyalardan oluşan çantadaki telefonu, tek eliyle ve bakmadan bulabilen o muhteşem kişiye kadın denir".
bana diyi
"Masallar küçükken uyuyuncaya kadar, büyüyünce de uyanana kadardır".
Ah be dünya ! Sen dönüyorsun onu anladık da bu insanlar senden daha hızlı dönüyor, hemde ortada hiçbir yörünge yokken..