Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
*BiR iNsAn öLüNcE uNuTuLmAz uNuTuLuNcA öLüR
"Dikkat edin kadınlar cin gibidir: Yeri geldimi tapar,yeri geldimi çarpar".
< | Pişmanı'M Herkesİ İnsan SanıP SaçmaLadıM | >
Bazen susarsın.Yenilmiş sanırlar seni, eksik ve yaramaz. Unutma, susan bilir ki konuştuğu zaman kimse kaldıramaz. (Dostoyevski)
İnsan sevme hissini israf etmemeli, Kim ne kadar sevilmeye Layiksa, Onu o kadar sevmeLi..
Doğruyum deme,hayatın yanlışsa.Yanlış hayatta doğru yaşanmaz unutma.Hayatını doğrultki yanlışların olsada doğrular örtsün hızla...
Basit kadın; Güzel olmayı zeki olmaya tercih eder. Çünkü basit erkekte zekayı anlayacak kafa değil, güzelliği görecek göz vardır...
Arkamdan Konuşup Beste Yapacağınıza,Yüzüme Konuşun da Düet Yapalım..!!
Bir umutla "Ya olursa?" demeyin olmaz..! Kopan seyler baglanir,kirilan seyler tamir edilir.. Ama "Biten" seyler baslamaz...!
Hatada zamanla iki insan çeşidi oluşur; Zaman geçtikçe hataLarıyLa yüzLeşen ,zaman geçtikçe yüzsüzleşen..
Üzgünüm teselli edemem seni çünkü gülerek kaybettiklerini, ağlayarak kazanamazsın..
Hüsranı bir tek yerde kabul ediyorum, yaşamak varken yaşayamamış olmakta.
Hatada zamanla iki insan çeşidi oluşur; Zaman geçtikçe hataLarıyLa yüzLeşen ,zaman geçtikçe yüzsüzleşen..
pek hoşuma gitti
Aslinda farkindayim hayatimdaki "Sahte"varliklarin... Istesem bir anda temizlemesinide bilirim.!
Ama;bunca sahteligin benim"Samimiyetime"ihtiyaci var...!!!
Tşkrler melye kaynak buldum genede çoğaldı varmı yokmu korkusuyla çoğunu es geçiyorum
Biz kadinlar erkekleri degistirmeye calisiriz.Sonrada "tanidigim adam sen degilsin,cok degistin" deriz !!!
genelde olanlar çıkıyor aslında...bazen okuom...önceden eklenenlerin çoğu eklenmiş falan...ama buda normal bence de...
bende ekliim bayağıdır eklemiom..
ptesi sendromuna girmeden kafam daılmış olur
Insanlar bazen suclu olduklarini kabul ettikleri icin degil,sadece "SiZ" susun diye özür dilerler ...!
Kadın ; erkeğin GELİNCİK çiçeğidir... [Hz. MUHAMMED s.a.v]
Haddini bilmedikten sonra çok şey bilmek birşeye yaramaz. Suskunluk kimseyi yanıltmasın, Çünkü susan konuşursa kimse kaldıramaz.