esmerimgonca, internet explorer 7 ile vista iyi gecinemiyor, google'de download mozilla firefox yaz ve indir...
explorer yerine firefox kullan
firefox ile bu sorun olmayacaktir...insallah
firefox yüklediginde tekrar Flatcast Producer yüklemen gerekli ? bunu yaptin denedinmi gercekten ? biraz hizli olduda
yada tamirhane hem sorun ne zamandir var ? burdaki herhangi bir tema'yi yükledigindemi yapiyor yoksa gif'li olan bir tema'dami yapiyor ?
yükledim yayin saatim geldiğinde temayi sizin anlattiğiniz gibi yüklemeyi deniyecegim mozillayi kullanarak radyomu açarım umarim temada sorun olmaz çok teşekkürler kolay gelsin
exsplorer kapanmıyor artık ama tema da ekranıma yansimıyor hiç değişiklik yok sanırım çokkk beceriksizim kusura bakma yordum sizi ama malesef olmuyor nereden çattim şu vistaya daha alişamadim nerelerdesin xp
selam arkadaşlarr benim bi sorunum var kafayı yicem nolur bana yardımcı olun ben başkalarının yayınına sorunsuz giriyorumm fakat ben yayın aldımmı giremiyorlarr (örnek:allaturkaa bana geliyoo herkes geliyoo fakat allaturkaa çıktımı herkes düsüyoo sorun nedir ??? benim modemim zyxel P-660RU-T1 v2 yardımcı olursanız çok sevinirim ilginize şimdiden çok teşekkürler