Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Her an gülümse, boşver ne düşündüğünü bilmesinler.Ve herşeye rağman patlat bir kahkaha, bırak neden güldüğünü merak etsinler..
Hırsı bırak, kendini boş yere harcama! Şu toprak altında çırak da bir, usta da. . . ! (Hz. Mevlana)
Kitabına eğilmiş çocuk, aşını pişiren kadın, tarlasını süren çiftçi, tezgâhtaki sanatkâr, fenalık düşünmeye vakit bulamaz.
Sen benim gönlümde oldukca,yemendede olsan benim yanımdasın..Eğer sen benim gönlümde değilsen,yanımdada olsan yemende sayılırsın..Mevlana
HayırLı ßir Eş ALLah'ın KuLuna ÖzeL ßir İkramıdır ; Hayırsız Eş İse Dünyanın En Ağır İmtihanıdırr !.
Aşk sembolize edildiği gibi "<" ve "3"ten meydana gelir.Evet; aşk küçüktür 3'ten.. Yani aşk; ya 2 kişiliktir yada tek.
Dünyanın En Kısa Fıkrası: "İki Kadın Sessizce Otuyormuş"

(Necip Fazıl Kısakürek)
İranlı şair der ki: " Aşka uçma; kanatların yanar."
Mevlana der ki:" Aşka uçamadıktan sonra kanat neye yarar."
ÖFKE RÜZGAR GIBIDIR....BIR SÜRE SONRA DINER...AMA BIRCOK DAL KIRILMISTIR BILE...
Hz.Mevlana
Cevap veriyorum "Zamanla herşey geçer" diyen akıllılara; "Geçen tek şey zamandır" anlayan, anlatsın anlamayanlara...
Diyorlαr ki ' eskiden böyle değildin αrtık içine kαpαnıksın . - İçindekiyle yetinen bu gönül sizi ne yαpsın ♥
Sevdiklerinizi İncitmeyin. Çünkü Onları Birgün; İncitmek İçin Bile Bulamayabilirsiniz !
Başarmak zordur, Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir. Unutma, Yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir.
"MevLa'ya Has OLmayan GönüL, Leyla'ya Paspas OLur!" MEVLANA

Erkek yada kadın, ikiside birinin canını yakabilir; ama bir kadının canı yandığında, bir erkeğin başı belaya girmek üzeredir.
Bazen susarsın.. yenilmiş sanırlar seni, eksik ve yaramaz. Unutma, susan bilir ki konuştuğu zaman kimse kaldıramaz.
Korkma bana âşık olmaktan ya da çekip gitmekten. Çünkü kalbimdeki hiçbir cesedi sahipsiz bırakmadım ben.N.HİKMET

Çevrenizdeki insanların ne hissettigi ya da ne düsündüğünden o kadar emin olmayın, bazen bir kalbin, içinde neler sakladığını öğrendiğinizde hersey icin çok geç olabilir..
Misafirsin bu hanede ey gönül, umduğunla değil bulduğunla gül, hane sahibi ne derse o olur, ne kimseye sitem eyle, ne de üzül...MEVLANA
Hayat bir sınavsa eğer hiç uğraşma, adını yaz ve çık. Belki sınıfta kalırsın; ama adının altında bembeyaz bir sayfa bırakırsın.AZİZ NESİN