Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bil ki; Yaşadıklarınla değil, yaşattıklarınla anılırsın. Ve unutma; Ne yaşattıysan elbet birgün onu yaşarsın !! Tolstoy
Her gece üstünü açma üşütürsün diyeceğine, Bir kere 'kalbini açma üzülürsün'..deseydin ya anne. Cemal Süreya
Hayat bir sınavdır;ama diğer sınavlara pek de benzemez.Çünkü bazen yaptığın bir yanlış,tüm doğrularını götürebilir.Dostoyevsky
Arkandan oynanan oyunları bilmediğini sansınlar,Sen çocukların beyin gelişimi için oyuna ihtiyaç duyduklarını bil, sorun olmaz..
Akıllı bi yalnızlık aptal bi ilişkiden iyidir. Düşün; Ya Kralın yanında kraliçe olursun, Yada soytarının yanında maskara... Tercih Senin..!
Bir sürü dostunun içinde elbet düşmanların olacak ama unutma ki, Onca düşmanın içinde belki seni dost bildiğin vuracak. Gorki
Hayatından Silmek İstediklerini Gerçekten Sil, Çünkü Geri Dönüşüm Kutusunda Bekletirsen, Sistemini Yavaşlatır...
Kabul Ediyorum: En Büyük Hatam, Yüzüme Gülen Herkesi Kendim Gibi Sanmamdı ! Paulo Coelho
Eskiden İnsanlar Sevilir, Eşyalar İse Kullanılırdı. Gün Geldi Eşyalar Sevilir, İnsanlar Kullanılır Oldu... Can Dündar
dolaştım sokaklarda, ağaran şafaklarda seni senden uzakta, sardım sardım ağladım.
insanların çoğu kör olarak doğar. bir gerçek gözlerine batıncaya kadar da bunun farkına varmazlar.
Duygular vardır anlatılmayan,sevgiler vardır kelimelere sığmayan,bakışlar vardır insanı ağlatan,insanlar vardır ki asla unutulmayan,işte sende onlardansın !!!
uzun bir yol var aramızda bir ucunda sen bir ucunda ben bir ateş yanıyor bağrımda ateşi sen dumanı ben.
ılık bir rüzgar esti, nereden geldi bilmiyorum. nereye gidiyorsun diye sordum özlenen herşeye dedi o an aklıma sen geldin çünkü özlenen bir tek sendin.
"Rüzgarın yönünü dilediğin gibi değiştiremezsin; ama yelkenleri rüzgara göre ayarlayarak, istediğin limana ulaşabilirsin".
"Yalnızlığın sebebi ne o, nede bir başkasıdır. Sadece ulaşamayacağı bir hayale gitmeye çalışan kalbin, gerçeği anlamasıdır".
Beni unutmaK için kanayan yarana .. FarkLı bedenLer basarsan, Mikrop KaparSın
"Makyajın amacı, güzelliği göstermektir; ama çok makyajın amacı, yüzünü gizlemektir".
"Kaybettiklerim arasından en çok aklımı özlüyorum".
"Biz aslında karşımızdaki insanı sevmiyoruz".
Onun bizde yarattığı duyguyu, heyecanı, hissi seviyoruz.
"Sevgiyi değil sevilmeyi seviyoruz.
İşte insan bu kadar bencil.."