Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
çiçek gifleri karışık
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "TürkEce/GnL" (26.03.2015, 10:46) düzenleme sebepleri: Silinen resimler düzenlendi....
Cok tesekkür ederiz. Cok zahmet oldu valla. ama iyide oldu, böyle giflere sitemizde ihtiyac vardi.
PAYLASIM ICIN TSKLER COK GUZEL.PAYLASIMLAR.
Giden BirGün Geri Dönmek isterse..
Bırakın Dönsün Ki Ne Kaybettiğini Görsün..
www.kocyazifm.com
PAYLASIM ICIN TSKLER COK GUZEL.PAYLASIMLAR.
BEN COK UZUN ZAMAN ÖNCE ÜYE OLMUSTUM BIR KAC KONU EKLEMIS VE GELMIYORDUM BUGUN DAMRAM DIYE GOGLEYYE YAZDIM VE SITEYE EKLEDIGIM BIR KAC RESIM CIKTI KARSIMA VE SIFREMIDE NICKKIDE UNUTUM SANIYORDUM GIRDIM RESIMLERI KONTUROL EDERKEN GÖRDÜMKI GIF YOK RESIMLER ARASINDA SITEMIZDE BUDA BULUNSUN DIYE BÖYLE BIR KATKIDA BULUNMA ISTEDIM SİZLERDE SAGOLUN VAKİT BULDUKCA GİRMEYE CALISACAGIM İNSALLAH BEBEGIMDEN
ewet cok guzeller harika hepsi paylasim icin tsk ederim
─▄▀▀█▀▀▄
▐▌KɑĿßİм▐█▄▄█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▐█▄───▄██▀▀█▀▀▀▀▀█▀█▀▀
─▀██▄██▀────────█▀█▀█
EMEĞİNİZE ELLERİNİZE SAĞLIK HER BİRİLERİ ÇOKK GÜZELLER ÇOK TEŞEKKURLER...
ELLERİNİZE SAĞLIK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER...
* * *
emeklerinize sağlık hepside süperrrrrrr
http://s1.directupload.net/images/111221/wokdzw7q.gif
karışık çiçek resimleri
Saygım adabımı aştı bu gece.
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Masum Masum" (9.09.2011, 22:34)