Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
GÜZELSİN ŞİRİNSİN, ŞAHANESİN. ÇEKTİĞİM ÇİLEYE TEK BAHANESİN. MELEKMİ ŞEYTANMI BİLMEMKİ NESİN. TUZAKTAN TUZAĞA ATSANDA OLUR. BEN SENİ SEVİYORUM. SEN SEVMESENDE OLUR.
dünyada o kadar insan tanıdım senin gibi değildi çünkü onlar bintaneydi sen birtanesin yaşadığım aşkların en güzeli
okyanusları bir bardağa sığdırabilir misin? ya yıldızları? ama ben küçücük kalbime sana olansevgimi sığdırdım okyanuslardan büyük yıldızlardan çok olmasına rağmen
Seni uzaktan sevmeyi, Bana bakmadan görmeyi, Seni duymadan dinlemeyi, Gözyaşlarımla gülmeyi, Kavuşmak için sabretmeyi, Herşeyi öğrendim ama sensiz olmayı asla
SEVGİM SINIRSIZ AMA ANLAYABİLENE, DOSTLUĞUM SONSUZ AMA PAYLAŞABİLENE, SEN HARİKASIN AMA BENİM OLDUĞUN SÜRECE.
BAZI AŞKLAR OKYANUS GİBİDİR. GÖRMESENDE SONUNUN BİR YERLERDE BİTTİĞİNİ BİLİRSİN. ŞİMDİ OKYANUSLAR BİLE KISKANIR SANA OLAN SEVGİMİ. GÖRMESEMDE SONUNU BİLİYORUM. SONSUZA DEK SÜRECEK.
ALDATANI ALDATMAK ZEVKTİR SEVENİ ALDATMAK ŞEREFSİZLİKTİR...
Laf Biliyorsan Konuş İbret Alsınlar, Laf Bilmiyorsan Sus Da Adam Sansınlar....
Güzel Kadın 30 yaşına kadar güzeldir; akıllı kadın ömür boyu güzeldir.
ALdanma insanLarın samimiyetine, menfaatLeri için geLirLer vecde, vaad etmeseydi ALLah cenneti, O’na biLe etmezLerdi secde..!
€limde Bir Kitap Sayfası İsTe Hayat, Tek Tek Çeviriyorum Hepsi Bayat!!
Vazgeçilmiş sevdaların dibine kök salmış umutlarım
Vazgeçilmiş de olsa vazgeçemiyor sevmekten
Can’a vardın
Can’a yardın..
Canavar oldun kirli ütopyanın seyir bahçelerinde..
Şiirler arası yolculuklarda
Yolculuk arası molalarda,
Çay deminde iki tel zülüftün rüzgârı bilene..
Şimdi köpek bağlasan durmaz içimde..
Ben bütün cümlelerine ölen yazık bir özne kaldım,
Zarfları zaman yırttı..
Fiili meçhul,elde kalan cürüm cümlelerinin cinayetinde
Cin ayeti değil ki bu dediklerim besmelesiz çarpılasın..
‘‘Aşk’’ dedim ben düş'süz kaldım..
Sesinle,içimdeki sen'i bana neremden çarptın?
Kadın,Doğası Gereği Zayıftır;Ama Acıya En Cok O Dayanır.Kadının Direncini Kıran Tek Şey;HayaL Ettiği Erkeğin ßoş Cıkmasıdırr !..
Susmak ' Ya Saßır ' DiyeßiLmektir , ÖyLe ßir Dua'dır kİ Yürekte ÇınLar ... Konuşsam DiLim YanaR ... Sussam KaLßim ...
"ErkekLeri ayrıLık, kadınLarı iSe ayrıLıkdan sonraki süreç acıtır. Çünkü ßekLemek; sadece kadınLığa veriLmiş en ßüyük cezadır" .
Sevgi basittir, karmaşık olan bizleriz. Sevgi güven verir, insanlar aldatır. Sevgiye her zaman güvenilir, insanlara asla!..
hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Gençliğine güvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken.
вιя ιηѕαηı ƒαяк єтмєує вιя ∂αкιкα,тαηıмαуα вιя ѕααт,αηℓαмαуα вιя güη,ѕєνмєує вιя нαƒтα уєтєя;αмα υηυтмαуα вιя öмüя уєтмєz....
YAZDIGIM HER CUMLE AGLIYOR..