Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
İki pencere αçık kαlıncα cereyαn, İki yürek αçık oluncα Aşk olur; ama sonuç değişmez: İkisininde sonunda "üşütürsün".
"Yeter, aklından çıkar artık onu" diyor kimileri. "Siz de aklınızla değil de, yüreğinizle sevseydiniz anlardınız beni".
Bitecek Diye Başla Herşeye... Aşklara, Sevdalara.... Birgün Yok Olacak Diye Sıkıca Sarıl.... Sonra Birgün Kaybedecekmişşsin Gibi Umursama...
* Kişinin yapısını oluşturan öz iyi değilse, o kişinin ağzından iyi sözler çıkmaz.
Gel diyemezsin şimdi bana; çok zor sevdim kendimi yeniden… Hem artık öğrenmelisin; sen de üşürken uyuyabilmeyi benim gibi…
EY MEZARCI BANA ÖYLE BİR MEZAR YAPKİ KARA TOPRAĞA AHT OLSUN ÜSTÜNE ÖYLE DERTLİ YAZKİ SEVDİĞİM OKUDUKÇA KAHROLSUN KADEMELİ MEZARIM SİYAH KEFENİM OLSUN KUŞLARIN SU İÇEBİLECEĞİ BİR ÇUKUR OLSUN ÜSTÜNE SEVDİĞİMİN ADINI YAZ YAZKİ HAYRI ONUN OLSUN BENİM İÇİN TEK BİŞEY YAP KARA TOPRAĞIMIN ÜSTÜNE KIRMIZI BİR GÜL OLSUN İLK GÜLÜM OLMADI BARİ SON GÜLÜM OLSUN..
Maskemi taktım
sürdüm boyalarımı
Giyindim en süslü yalanlarımı
Bir yüzüm gülerken gizlenir öbür yüzüm
Kimse duymasın içimden ağladığımı...
GeLene Tek Sözüm Ho$geLdin.. GiDene yok sözüm zaTen bo$verDim
Ayıdan post eski sevgiliden dost olmaz....
İnanıyorsan savunduklarına, arkasında duracaksın..gerek yok cellada cıkarıldığında darağacına, tabureye sen vuracaksın !
DÜN SENSİZ NEFES ALAMIYORUM DİYENLER BUGÜN BAŞKA KOLLARDA NEFES NEFESE...
İnKaR eTmEm SeNi SeVdİm AmA sEnİn Bu kAdAr ŞeReFsİz OlDuĞuNu TaHmİn EdEmEdİm.....
(evet...bunların hepsi ve daha fazlası senin için)
Bu mesaj 3 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "ηєƒєѕ" (21.12.2010, 03:15)
hayatta her yanlışın bir cezası vardır kesilmiş yada kesilecek!!!
Çok merak ediyorum kendinizi merak edip hiç aynaya bakiyor musunuzz??
Sanirim farketmiyorsunuz ama girdiginiz triplerin için de çok komik görünüyorsunuz..

))
Kedi köpek beslemekle hayvansever olunmaz ;hayvansever dediğin benim gibi koynunda yılan besleyecek...
Kimseye Hata yapmayız hata yapanı Aramıza Almayız!
Sevmek çay, sevilmek şeker, bizim gibi sevenler çayı şekersiz içer.
Dün gece unutmak istedim seni, yazdım bir sigaranın üstüne ismini, sigaram bittiğinde kurtulacaktım senden ama nerden bilirdim seni duman duman içime çektiğimi!
Deniz ya kudurmalı ya durulmalı, hançer ya sonuna kadar saplanmalı ya kınında durmalı.
Sevecekse insan ya ölümüne sevmeli, ya da hiç
Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan insanlar vardır ki asla unutulmayan, işte sende onlardansın!
HEP KALANLARA GİDENLERİ KATTIM! BİR GÜN YERİNE GEÇEMEDİLER. O KALANLARA GİDENLERİ KATTIM YİNE BİR TANE SEN EDEMEDİLER.