Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Beratcan" (17.12.2010, 01:33)

ankara işlerimde bitti yoksa kolumun altına alır kasayı gelirdim bi dahakine 

) damlattiginizda fan sesi keser ve rahat calismaya baslayacaktir 
Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "****ONUR*****" (17.12.2010, 14:08)
fanların ses cıkarması dönüs hızını azaltır bu da ıslemcı.ram. ekrankartı.... isinmasina neden olur cok ısınan parcalar yavas islem yapmasina neden olur
eger becerebiliyorsaniz fanlari ortalama yilda bir yaglayin
fanların yaglamasini soyle yapabilirsiniz
marka modelının yazdıgı plastık folyo kagıdı bır ucundan acın ortasinda yumusak plastik vardir onu cikarin
motorun kucuk deligi vardir oraya en fazla 2 damla gres yagi olabilir. motor yagi olabilir (hic bulamazsaniz sivi yemek yagi) damlattiginizda fan sesi keser ve rahat calismaya baslayacaktir
NOT: kücük fanlarin icine en fazla 1 damla yag konulmalidir fazla konuldugunda fan yanar bilginize
sabah 8 gibi açıyorum bilgisayarımı öğleden sonra 1 gibi kasılma oluyor bilgisayarımda işlemleri yavaş yapmaya başlıyor.
mesela explorer le bi sayfayı sabah 5 saniyede açıyorsam öğleden sonra bu süre 20 saniyeye çıkıyo sorun neden olabilir acaba

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Beratcan" (17.12.2010, 16:19)