Bir yorumu çok görmeyin Arkadaşlar, Biliyosunuz Emeklerimiz yorumlarınızla gelişip, büyüyor... Tüm islam aleminin Mübarek Kurban bayramınıda Kutlamak istiyorum. Şimdiden Bayramınızı Kutlarım...
![]()
Yinede devam diyoruz pes etmeden çünkü site Alpi hariç hiçkimseye ait değil hepimizin.Kuralları koyanlara,yetkileride veren site sahibi arkadaşımız diyor; Saygıyla susuyoruz
belki bir takdir eden vardır düşüncesiyle herşeye rağmen paylaşmayada devam ediyoruz
valla bana köprü göster ordan atlayayım 
Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "TurkEce" (28.11.2010, 10:59)
. Ama şu var demekki emek veren arkadaşlarımız büyük bir duyarllık içinde ve ben isterimki Paylaşımımıza katkıda bulunan tüm Alaturka dostlarının yorumlarnı eksik etmemeleridir. Bizlerin sadece bi Teşekkürden başka bir beklentimizde yokki , o kadar özveriyle emek verip paylaşma sundugumuz paylaşımlara sadece bir teşekkür edilmesi tüm yorgunlugumuzu alıyor. Ben şahsen böyle düsünüyorum. Her şeyden önce emege saygı gösterilmesinden daha mutuluk ve onur verici daha ne olabilirki? saygılarmla..
Saygılar.. Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "TurkEce" (28.11.2010, 16:18)