Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
nick sifremi hatırlayamiyrum
Slm merhaba arkdaslar sizlerden bir konuda yardim istiyorum yardimci olabilrseniz ne mutlu bana ben bir nick imin sifresini hatirlamiyorum ve bu yüzden nickimi açamiyorum onu nasil yenileyebilirim mail adresi diyecek olursaniz nick i baskasi almisti sanirim masil adresi kizmini atmasyon yapti o yüzden olmuyor ne yapabilrim yardim edebilirmisiniz? tesekkür ederim sizlere...
X_swarthy_X, mail adresi yoksa sifre degisemezsin..
Nick giremiyorum
Slm aldığım bir nick i flat a girebiliyorum ama radyolara giremiyorum flat ın ana sayfasına giripte radyolara otomatik girecek hale nasıl getirebilirim?
Flata girebiliyosanız aynı şekilde de radyolara da girebilirsiniz.
- Flatcast.com
- Flatcast.net
- Flatcast.org
- Flatcast.info
bu sitelerin hepsi Flat Anasayfa diye tabir ettiğimiz sitelerdir. Bunlardan diyelim ki;
Flatcast.com olan sayfaya nickinizle giriş yaptınız ve daha sonra bir radyoya girdiniz.
Eğer ki girdiğiniz radyo sitesinin index kodlarındaki IFRAME Kodu da
|
Kaynak kod
|
1
2
|
<IFRAME height="600" width="800"
src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=XXX" frameborder="0" scrolling="no"> </IFRAME>
|
flatcast.com olarak eklenmişse o radyoya direkt olarak nickli şekilde girersiniz.
Bunun haricinde flatcast.com'a nick girip, IFRAME kodu .info, .net, .org ile eklenmiş radyolara girseniz bile Nickiniz görünmez Manuel olarak Radyodan Login/Giriş butonunu tıklayarak nick girmeniz gereklidir.
Umarım aydınlatıcı olmuştur.