Giriş yapmadınız.

Doma66

Acemi

• Konuyu başlatan "Doma66"

• Özel mesaj gönder

1

Thursday, 25.11.2010, 13:32

İki addresde tek bir SID din yayınlanmasının sakıncaları ve sorunları nelerdir.?

Sayın Yöneticiler sizlere cok cok teşekkür edeim bunca sorulari bıkmdan usanmadan cevapladıgınız icin,

Benim sornum bir SID ile 2 atrı siteye eklemek dolaysıyla 1 radyonun 2 ayrı sitede yayınlanmaıs demek. Radyo ayarları yaparken Extra link yerine 2 adresi yazmak önemi ve anlamı nedir. Diger bir sorumda şayet benim radyomun SID benim izinim alınmadan başka bir siteye ekleniyorsa nasıl engel olabilirim. Teşekkür eder butun yaşamınızda mutluklar silerle olsun.

• "****ONUR*****" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Thursday, 25.11.2010, 20:04

sıd numaranızı baskasının eklemesıne karsı bı sey yapamazsınız herkez ekleyebılır

CERRAHLARİN DEGİSTİREMEYECEGİ TEK ŞEY GÖZLERDİR

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Friday, 26.11.2010, 14:09

ilerde bu soruna cözüm gelecek,
radyo kurarken 3 domain verme imkani olacak, radyolariniz sadece bu belirlenen domainler altindan calisacak, fakat suan herkez heradrese sid numaranizi ekliyebilir
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim :kkahkaha:

T U R U N C U

Orta Düzey

• "T U R U N C U" bir erkek

• Özel mesaj gönder

4

Friday, 26.11.2010, 15:20

Sayın Yöneticiler sizlere cok cok teşekkür edeim bunca sorulari bıkmdan usanmadan cevapladıgınız icin,

Benim sornum bir SID ile 2 atrı siteye eklemek dolaysıyla 1 radyonun 2 ayrı sitede yayınlanmaıs demek. Radyo ayarları yaparken Extra link yerine 2 adresi yazmak önemi ve anlamı nedir. Diger bir sorumda şayet benim radyomun SID benim izinim alınmadan başka bir siteye ekleniyorsa nasıl engel olabilirim. Teşekkür eder butun yaşamınızda mutluklar silerle olsun.

Arkadaşların söylediği gibi bir radyonun sid numarasini herkez sitesinde kullanabilir.Zaten bu şekilde olmasının radyolara zarari değil yararı var daha çok user gelmiş oluyor :) seninde buna sevinmen gerek aslında
Herkez kendi türküsünü söyler bu şehirde sadece kendi acısına ağlar (www.turuncuweb.biz)

• "****ONUR*****" bir erkek

• Özel mesaj gönder

5

Saturday, 27.11.2010, 16:50

@ TURUNCU
yararı yok bence sıtene ıp kontrol koyuyorsun kımın nereden geldıgını gorebılıyorsun (%80)
ama bırısı senın sıd numaranı kendı actıgı bı ındexse eklerse kotü kullanicilar icin ne olacak ?

flatcast bu sorunu cozecekmıs yakın zaman ıcınde sadece kendı ıstedıgın ındexse ekleyebılıeceksın kötü kullanıcılar ekleyemeyecekler

CERRAHLARİN DEGİSTİREMEYECEGİ TEK ŞEY GÖZLERDİR

atardamar

Profesyonel

• "atardamar" bir erkek

• 1603903
  • Özel mesaj gönder

6

Saturday, 27.11.2010, 23:01

alan adi

blogcu alan adi ayni fm nin alan aiclirsa fm yayini düsermi örnek blogcu com kendi fm baskasi benim alan flatcast fm eklerse demek ismistim
http://dilekfmfm.fm.tc/

T U R U N C U

Orta Düzey

• "T U R U N C U" bir erkek

• Özel mesaj gönder

7

Sunday, 28.11.2010, 00:04

rarı yok
@ TURUNCU
yararı yok bence sıtene ıp kontrol koyuyorsun kımın nereden geldıgını gorebılıyorsun (%80)
ama bırısı senın sıd numaranı kendı actıgı bı ındexse eklerse kotü kullanicilar icin ne olacak ?

flatcast bu sorunu cozecekmıs yakın zaman ıcınde sadece kendı ıstedıgın ındexse ekleyebılıeceksın kötü kullanıcılar ekleyemeyecekler

Yararı yokmu! :) fazla dinleyiciden bahsediyorum kötü kullanıcı diyosunuz ama kötü ne olabilir? keske benimde radyom olsada binlerce kisi sitesinde yayinlasa kötü kullanıcı 1 radyodada yapar 1000 radyodada yapar yapacagini merak etmeyin :)
Herkez kendi türküsünü söyler bu şehirde sadece kendi acısına ağlar (www.turuncuweb.biz)

beceryun

Stajyer

• Özel mesaj gönder

8

Monday, 29.11.2010, 03:24

ilerde bu soruna cözüm gelecek,
radyo kurarken 3 domain verme imkani olacak, radyolariniz sadece bu belirlenen domainler altindan calisacak, fakat suan herkez heradrese sid numaranizi ekliyebilir
ilginç :)