Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Off ! Neyine bağlanır ki insan bu kadar ? Sana bakmayan gözlerine mi, yoksa senin olmayan kalbine mi ?
Hayatta herşeyini bir kişiye bağlama. Çünkü onu kaybettiğinde herşeyini kaybedersin aslında..
Sesini özlemedim, yüzünü de, ellerini de, yanımdaki varlığını hele hiç.. Daha yazamıyorum, Uzayan burnum kalemime çarpacak..
'En az benimki kadar annemin de ahı tutar sana. Burnumdan getirdiğin süt, onun sonuçta..
Hayatınıza 'onsuz yaşayamam' dediğiniz biri girip çıkmıştır mutlaka. Ne kadar büyük yalancıymışız meğer, hepimiz yaşıyoruz hala.
Gözyaşı sinmiş dolu bir avuçla tokalaşmamak
Dokundurmamak için yaslarına,
Ya da bir hüznün arasından geldiğini belli etmemek için o yeni Adama..
Bazı Kadınlar gözyaşlarını hep ellerinin tersiyle silerler..
Aslında annem seni anlatır dururmuş çocukluğumda, Meğer her masala seni anlatarak başlarmış. 'Bir varmış, Bir yokmuş'..
'İnsanın başına ne gelirse merakından gelir' demiş eskiler. Baktım olmuyor.. Ben seni merak edeyim, sen de geliver.
Senin çelme taktığın yerden başlıyorum hayata.. Varsın yara içinde kalsın dizlerim, Yüreğim kadar acımaz nasıl olsa..
Ben seni zararına sevmişim
Sürümden kazanılmaz sevme sürgünlerinde her gün..
Ki;
Ben takın olsaydım değil yüzük
Hızma olurdum burnuna, kızma
An be an nefes aldığını hissedebilmek adına..
Pişman değilim, kırgınım biraz ama üzülmüyorum. Çünkü gittiğinde yeni birşey öğrendim: artık her 'Seviyorum' diyene inanmıyorum
Artık yaşanmak için değil ayrılmak için yaşanır oldu aşk. Ve terketmeler yetmezmiş gibi birde emir verilir. 'Kendine iyi bak'.
Değdi mi gittiğine?
Elin
Gözün
Tenin..
Değdi değil mi gittiğine ?
Ben yokluğunu selamlarken dilerim sen varlığımı daima ara,benim yokluğum senin ızdırabın,senin yokluğunsa benim imtihanım olsun!
'Herkes ikinci bir şansı hakeder' derler ya hani. Unutma, 'Seven gerçekten sevse, ilk şansını kaybetmezdi'.
Birini seveceksen, onu herşeyinle sevme. Çünkü bittiğinde; Onu unutamamana değil, unutamayacak kadar çok sevdiğine yanarsın.
Gün gelir ve anlar ki insan; yaşadığı herşey bir yalandır. Geriye vazgeçemediği bir aşk ve kabullenemediği bir yalnızık kalır..
'Gitme' diyebilecek kadar güçlü olmalı insan hayatta. 'Çünkü hiç kimse, kaybettiklerini unutabilecek kadar güçlü değil aslında'.
Bir kağıda "sensizlik" yazdım,
Çok hoşuma gidiyor...
Çünkü; Sen'sizlik kelimesi bile sen'le başlıyor...
Gelir gibi yapıp köşeden 'U' dönüşü yapıyor mutluluk. Bir türlü mutlu olamadık bizde, ama hala U/mutluyuz.