Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı
metehan864
bir tane de dj yazısı benim için yapar mısın.DJ METE diye. Şimdiden çok teşekkür ederim
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "DjMaHurGözLüm" (9.11.2010, 18:07)
Alıntı
aydın yılmaz
slmöncelikle sizlere can gönülden tşkl sizden ricam var kardeş
bana bir kaçtane dj Birtanem dj prenses yazarsanız çok makbule geçer şimdiden tşkl
Alıntı
hiko
MERHABA ZAHMET OLMASSA. YASEMİN, AYAZ BEY, AYAZ YARİM, ASMİN, YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TSKLERR
Alıntı
gurbetci42
rica etsem bi kactane degisik renkte RUKEN ve RUKEN SIZLERLE yazabilirmisinizz simdiden tsklerrrrrrrrrrrrrrr
Alıntı
ibrahim doğru
arkadaşlar benimde sizden bi ricam olacak bana DJ-DEVRAN yazisini yazarsaniz çok sevinirim üç dört türlü şimdiden tesekürler
Rica ederim Tabikide Yazariz Umarim Begenirsiniz Hayirli Yayinlar![]()
Alıntı
fenrli_1907
SLM KARDESIM GECMIS BAYRAMIN MUBAREK OLSUN KOYUME GİTMİSİTM VE GELİDM INS IYISINDIR SENDEN BIR RICAM OALCAK ABNA BIR DJ ISMI ..ReAL_FrIeNdS..BIR KAC TANE ALLAHIM YARIMDICIN OLSUN ELLEIRN DERT GORMESINN
Alıntı
hiko dj isimlerimerhaba sizden iki ayrı dj ismi rica ediyorum dj eda dj eylül farkli renklerde
gönderirseniz memnun olurum simdiden tesekkür eder hayırlı işler dilerim
Alıntı
berfu selam arkadaşlar kolay gelsin sizden ricam dj gizem veya gizem55 yazarmısınız simdiden tskler allah razı olsun