Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı
samet1692
dj ismimin yazilmasini rica ediyorum .. simdiden ilqinize tskler ..s.a kolay qelsin herkeze bende dj ismi istiyorum hareketli farklı renklerde bi kac tane bana da yazabilirmisiniz ???
' ayaRLiCoCuk '
bu sekilde olsun istiyorum mümkünse simdiden tesekkürler ..
Alıntı
06sonsuzz
BiRsu BİRSU SİBEL KARACA
böle gözlü olcak daha önce yapmistin birsu ama bu sefer dj yazisi olmyacak tşk
!!!_URFALI_!!
SİYAH VE BEYAZ RNKLERDE OLSUN DEGİŞİK RENKLER
Alıntı
fenrli_1907
slm kardes hakkını helal ALLAHIM yarıdmcın olsun hepsı guzel senden bır kac tena daha ıstegım var elne saglık BÜSRA...KELES_SABAN...DJİSO...http://www.bagdasen-fm.com/...alem damar dinliyosa bizede calmak düser....bır kAC TANE YAZARSAN SEVINRIM
Alıntı
hızlı
slm arkadaşım bana dj isimleri yazarmısınız dj aysıla dj ülkü dj bilgin dj pilgrim degisik renklerde yazarsanız sevinirim şimdiden tşk ederim.
Alıntı
melegim_79
slm ben de bir dj ismiistiyorum mumkunse
dj SU_GUZELI
Alıntı
selenmad SLM
Dj sevda yazmanızı istiyrum bir kac renkte olursa sevinirim şimdiden tşkler
Alıntı
beyazmelek-1962 SelamİYİ GÜNLER..BENDE ZEYNEP ISMINI YAZMANI RICA EDIYORUM..SABİT VE HAREKETLI OLARAK...ŞİMDİDEN TESEKKÜRLER..
Alıntı
dosttt06
selam aleyküm kardesim öncelikle teşekkür ederim güzel yazilar yapiyorsunuuz banada
DJ*MEJNUN
DJ*SAMİ
DJ*MEJNUN SİZLERLE
DJ*SAMİSİZLERLE Yazarsanız sevinirim 4-5 tane değişik renklerde olursa sevinirim
emeğinize yüreğinize sağlık kolay gelsin şimdiden teşekkür ederim allaha emanet olun
Alıntı
fenrli_1907
slm kardes elerin dert görmesınn butun dj arkadasarımın slm alrı var hepsi teker teker tsk etıler senden bir ricam dah var kardesım aramıza yenı katılan arkadasımız ıcnde bır kacetne dj ısmı zahmet omasa..SİTEM__X...SİTEM....DJ SİTEM SİZLERLE...DJ SİTEM...SİMDİKETN TSKLR EELRIN DERT GORMEISNM
Alıntı
aydın yılmaz
slm kardeş öncelikle burda bizlere ayırdıgın zaman için tşk ederim..Senden bir ricam var.BANA - DJ AYDIN -DJ NEBAHAT-ABDULKADİR FM HŞGELDİNZ YAZARSANIZ ÇOK MAKBULE GEÇER
ŞİMDİDEN TŞKL
Alıntı
aydın yılmaz
selmslm kardeş öncelikle burda bizlere ayırdıgın zaman için tşk ederim..Senden bir ricam var.BANA - DJ AYDIN -DJ NEBAHAT-ABDULKADİR FM HŞGELDİNZ YAZARSANIZ ÇOK MAKBULE GEÇER
ŞİMDİDEN TŞKL
Alıntı
PR€NS€S35
slm bende bir ka tane degisik nik rica etcem dj kardelen ebru karizma yapoarsaniz cok sewinirim tskl