Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
kalk şu pcnin basından yarım kalan işini bitir diyo
İcimden Eylem nereye ucacak diyoo...........Merak etmiyorum diyemiyorum
dün gece anca yatağa uçtum waytım ablam

ama bugun hiç yürüyemiyorum iiki iş yokmuş yarına düzelmessem zor çıkarım evden dışarı...hiç bu kadar kötü olmadıydım ben bu spora kesin veda etsemmi sakın gaz vermeyin bana deo içimdeki ses
anamda beni terketti zati yürüyemiom oturdum kaldım böle dio sefgili iç sesüm
bu diziyi izlemiycem diom yine dayanamıom...ne çok zırladım yine...insan kendi hayatından kesitler izlio sanki ama yaşarken ağlamadıklarıma izlerken ağlıom ne garip dio...
Az Meşgulüm Konu Anlatımı Hazırlıyorumda Birazdan Buralarda Olurum İnşallah
keşke bi kere....neyse dio...
Az Meşgulüm Konu Anlatımı Hazırlıyorumda Birazdan Buralarda Olurum İnşallah
kolay gelsin sana diyo
yatalak hastalar gibi oldum...pc yide yatağıma yanaştırdım bari böle bakınırım arada buralara deo...arada gözümü kapıom sanki karşımda eskisi gibi gülüor bana...gel yerin hazır dio omzunu gösterio...
yarın işe gidemiycem böle giderse bu halim deo bide içimdekü ses...
yatalak hastalar gibi oldum...pc yide yatağıma yanaştırdım bari böle bakınırım arada buralara deo...arada gözümü kapıom sanki karşımda eskisi gibi gülüor bana...gel yerin hazır dio omzunu gösterio...
yarın işe gidemiycem böle giderse bu halim deo bide içimdekü ses...
geçmiş olsun diyo
tşk ler nily...
çok özledim dio...
Allahim yarabbim sen bana sabir ver elimi kana bulayacam diyo
bulamışken benide aradan çıkarsana aşgum
bence sana bi tane saplatiyimda kendine gel sen azcuk
Icimdeki Ses hayret bu Saate hale Ayaktasin Hayirdir Yatmayi DusunmuyOr mu Dio
offf sükür dio yalani insanlarin gercek yüzünü gördü dior
3 gün oldu halen yürüyemiyorum doğru dürüst...düzelmiycekmi acaba dio...zati gözlerimde süper şişmiş gelen giden tip tip bakıo bu kıza noldu der gibi...neysem sefiom ben balon gibi olunca gözlerimi
COK COK MUTLUYUM DIOR