Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Güzel haberler alacak diyor ....(Melyecim

)
öhöm öhöm eve geldim deo (white im canımcım

)
benim içimde bi ses yok sadece miğdemde gurt gurt sesler geliyor sanki zil çaliyor galiba açiktim
Sankim çok ihtiyacım varmış gibim gittim bu spora bugun ilk defa etkiledi her yanım kopuoo acep ters bi hareketmi yaptım ben deo...bide ühüü deo

bide ağlıycamm sırtımmm kopuooo ühüü

neysem bu akşam hafif çalışam hocaları delirtem iice
Iyimdeki Ses su an AyGüL Rahat Dur diyor

Çok sıkıldım...daha ne kadar böle gider acaba...yada bugun bi sinirmi var üstümde nedir bi çözebilsem dio içimdeki ses...
Bu spor unda hiç bişeye faydası olmayacak...kafam daılsın derken kendimi daıtcam..başka bi uğraşmı bulsam kendime acaba
ufff.... su komsular seslerini kesselerde bende uyuyabilsem.......
neler demiyoki

)
az bi sussada artık rahat etsem

)
üşüyorumm eve gidip uyumak istiyorum ve hiç uyanmamak yada bi neskayfe içsem ii olacak deo...
İcimdeki Ses Sesizlik Lütfen Dİor
Icimdeki Ses uyusuKluk etme Kalk git AlisverisLerin Var onlari Yap gel .. Sende kurtuL bende kuRtulim Dio
herşey neden bu kadar sıkıcı ve tatsız işten bile bunaldım artık al başını git buralardan dio...
bacaklarım iice tutmaz oldu eve nasıl gidecem...bide evde tek olcem giderken bişe alsammı ii gelir accık kafama sankim deo...
Icimdeki SeS nane Limon Yap ic Dio Yuksa Grip dahaDa ilerliceK dio
çıkma saatim yaklaştı en iisi sokağun delisine diem beni durağa kadar götürsün

biri elime girmesse zor yürüyecem gibime gelioda
bide bişe alcektim unutmayam barü onuda deo...
Askum sokagin delüsüde olsa kiskanirim seni ben
madem spora gidiyon katlanacan yürü git kendin diyo

Bide sende al bende aliyim cam acak karsilikli aksama damar yapak diyo