Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
YINEDE COK SAGOLUN

TSKLER
!!!! ASK BIR CAY GIBIDIR S€KERD€ S€WGIDIR :( BIZIM GIBI GARIPL€RD€ CAYI S€K€RSIZ IC€R!!!!!
Biliyorum başaramıcam son mesajın benim olmasını ama olsun en azından ara sıra deniyorum
♥ Güzellik; sadece güzel olan şeylerde değil, Güzel görmek istediğin herşeydedir…
günaydin herkese

kimler varmis ooo kahvede hazirmis tskler
GüLDÜm AgLAtTiLAr SEVdim AldaTtiLAr ..SARiLDim BirAKdiLAr...
уαηℓızℓıк вєηιм ѕєν∂αм /тєк gєℓ∂ιм тєк gι∂єяιм'!
olmazmısın
kaldırın kafaları saymaya başlıyorum
Hadi Bakalim Sayin Hocam Başlıoz Numaramida Söleyeyimde Barı Karizmamiz Olsun 977
efladim Derken Kafa OLARak sayioz demek
Selammm Bende Celdumm kimleR varmiS bakemm
ßeni ßir ßen ßiLirim , ßirde ßeni Yaradan , ßana ßir ßen lazimim ßirde ßeni anLayaN ( Hz MevLaNa )
a.selam hoşgeldin Bakim Ne Var Ne yok Sizin Oralarda
Hsbdum tsklerr
Valla ne Olsun buzz Havalar DonuyoZ sizin orda neler Var ?
ßeni ßir ßen ßiLirim , ßirde ßeni Yaradan , ßana ßir ßen lazimim ßirde ßeni anLayaN ( Hz MevLaNa )
coluk cocuk nasil Bizim orasi GünLük güneşlik Biz denize Girioz AYnen Ne olsun İş güc ve Allaturka devam
Vayyyy Sen nerdenSinki beaaa Gunluk GuneslikMis
AnTalya ManavGat Güneş ve Kumsal Züper
Hadi iyisiN Guzelmis
Bizde Donalimm

biraZ güneS yolla Barime
slm son mesaj benim olsun
!!!! ASK BIR CAY GIBIDIR S€KERD€ S€WGIDIR :( BIZIM GIBI GARIPL€RD€ CAYI S€K€RSIZ IC€R!!!!!
Cümletenn İyii Aksamlarrr AllaTurkaa Ailesii...
Slmmm Benden De