Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

sanırım siz mesaj sayıma bakıpta yeni olduğumu sandınız
ama tarihe baksaydınız doğru olanı görürdünüz hanımefendi
birincisi hiç kimse diyemezki benim temam bir almadı hemen hemen herkesin teması almıştır vede alacaktırda
keşke olmasa ama malesef insanlarımız olayı kişisel algılıyor bazen
neyse konumuz o değil konumuz şu bak arkadaşım
hiç kimse ama hiç kimse karşısındaki insanın paylaşımını ne küçük düşürme nede küçümseme hakkına sahip değildir
sizin için olay nasıldır bilemem ama benim için düz siyah bir sayfaya iki yazıp eklemek bile bir emektir vede saygı duyulması gerekir
saygı duymanızı tavsiye ederim öncelikle
sonrasında ise şunu yapabilirsiniz madem sizin çok kalite bir temacı olduğunuzu düşünüyorsunuz
gerçi görünüyorda kaliteli bir temanız var neden bu korku peki kalite dediğiniz insan nerde olursa olsun hangi oyu hangi puanı alırsa alsın kalite kalitedir
içiniz rahat olsun temanızın kalitesine vede güzelliğine cezbedebilme kapasitesine göre üyelerimizin indirme oranından belli olacaktır
sizin için birinci seçimde çıkıp atıyorum 50 defa indirilmesimi hoş
yoksa üçüncü seçimde çıkıp 250 defa indirilmesimi hoş
yada daha basit bir yol bilirsiniz madem eskilerdensiniz
bizim bir karma tema galerimiz war vede temanın hangi seçimde çıktığından çok kalite temalardan oluşan bir alan
oradamı yerinizi almak istersiniz ???
bana kalırsa siz işinizi yapın paylaşım yapacaksanız paylaşımınızı yapın bırakın kararı yönetim ekibi versin
bu arada siz siz olun asla ve asla karşınızdakini küçük görmeyin...!!
umarım bunları yanlış anlamazsınız saygılarımla..!!!
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Beratcan" (27.10.2010, 23:48)
oylamaları çabuklaştıralım dediğimizde bişekilde bahane buluyorsunuz
kendi paylaşımlarınızda anında görüntü istiyosunuz
açıklama getirlidiğinde bunada bahane bulabiliyorsunuz >> (temamı kaldırın vs vs )
şimdi okadar lafı boşa yazmış oldunuz
nedir bu acelecilik ?
index.php?page=Attachment&attachmentID=17151
aslında çoğu jüri arkadaşım temaya bakarak oy verdiğini sanmıyorum
buna gıcığım 1 verdim
bunu az seviyorum 2 verdim
bunun teması iyi olamasada sonuçta arkadaşım 5 verdim
bence tek yaptığınız bu
kimse kendini haklı çıkartmağa çalışmasın
buna gıcığım 1 verdim
bunu az seviyorum 2 verdim
bunun teması iyi olamasada sonuçta arkadaşım 5 verdim