Giriş yapmadınız.

1

Wednesday, 27.10.2010, 19:31

Flatcast Fcp Tema [Kalbimdeki Tek Isıgımsın] des. by BEYAZ GELINCIK - ALAKAA

[flash]http://s13.directupload.net/images/101024/kgbkld3n.swf[/flash]

Beyaz_Gelıncık belirtilen dosyaları ekledi:
[align=center]
[img]http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1152/1152970d6l03kh6be.gif[/img]

[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]

DusaMoja

Profesyonel

• "DusaMoja" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Wednesday, 27.10.2010, 19:58

emeğine sağlık süper olmuş paylaşım için teşekkürler...

3

Wednesday, 27.10.2010, 20:05

emegine saglik gelincik cok güzel olmus

4

Wednesday, 27.10.2010, 20:21

emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler...

• "nisa nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Wednesday, 27.10.2010, 21:53

emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

6

Wednesday, 27.10.2010, 22:13

cok tesekkurler verdıgınız 1 ve 2 lere , haklısınız sıze agır geldı bu tema en son eklenen temaları gordumde yanı bu tema oylamada 1-2 alması normal biz o temalarla boy olcusemeyız masallah hepsı bırbırınden emek ısteyen temalar eklemekte hata ettım , bu basıt kaldı o temaların yanında bir daha hata edip eklemem temalarımı zaten , sayın super modlar lutfen temamı kaldırırmısınız oylamadan , boy olcusemyız bız o temalarla ....
[align=center]

[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]

7

Wednesday, 27.10.2010, 22:25

arkadaşım böyle bir yaklaşım tarzı vede hitap şeklini bir bayan arkadaşıma yakıştıramadım doğrusu
daha henüz temanın oylaması bitmemiş vede oylama devam ederken hemde çok üzücü çok :(
keşke biraz daha sabırlı olabilsen oylama bittikten sonraki görüşlerine saygı duyacağımızdan emin olabilirsin
sende hak verirsinki daha bitmemiş bir konu hakkında yorum yapmak doğru değil biraz sabret vede sonucuna göre hareket et derim ama
inşallah geç olmamıştır

eline emeğine yüreğine sağlık bu arada her ikinizede ayrı ayrı teşekkürler
döηєηє кapıLaяıηızı aςмaγıη !! SєωSєγdı qıтмєzdı zтη..döηuσяSa Sєωdıqıηdєη dєqiL кaγвєттıqıηdєηdıя..aяadıqıηı вuLaмaмaктaηdıя.!!!:

8

Wednesday, 27.10.2010, 22:27

arkadasım ben yenı degılım burda daha oncede cok 1 aldı temalarım , bıtse ne olur oylama bıtmese ne olur emekle yapılmıs bır tema bu resım konup yazı yazılmadı eger bunu farketıp farkedemiyecek jurıler 1 verıyorsa benım temaların yerı yok demek ugras vermeye gerek yok resım ustune koy yazı tamam :-)
[align=center]

9

Wednesday, 27.10.2010, 22:47

sanırım siz mesaj sayıma bakıpta yeni olduğumu sandınız :)
ama tarihe baksaydınız doğru olanı görürdünüz hanımefendi

birincisi hiç kimse diyemezki benim temam bir almadı hemen hemen herkesin teması almıştır vede alacaktırda
keşke olmasa ama malesef insanlarımız olayı kişisel algılıyor bazen
neyse konumuz o değil konumuz şu bak arkadaşım
hiç kimse ama hiç kimse karşısındaki insanın paylaşımını ne küçük düşürme nede küçümseme hakkına sahip değildir
sizin için olay nasıldır bilemem ama benim için düz siyah bir sayfaya iki yazıp eklemek bile bir emektir vede saygı duyulması gerekir
saygı duymanızı tavsiye ederim öncelikle
sonrasında ise şunu yapabilirsiniz madem sizin çok kalite bir temacı olduğunuzu düşünüyorsunuz
gerçi görünüyorda kaliteli bir temanız var neden bu korku peki kalite dediğiniz insan nerde olursa olsun hangi oyu hangi puanı alırsa alsın kalite kalitedir
içiniz rahat olsun temanızın kalitesine vede güzelliğine cezbedebilme kapasitesine göre üyelerimizin indirme oranından belli olacaktır
sizin için birinci seçimde çıkıp atıyorum 50 defa indirilmesimi hoş
yoksa üçüncü seçimde çıkıp 250 defa indirilmesimi hoş
yada daha basit bir yol bilirsiniz madem eskilerdensiniz
bizim bir karma tema galerimiz war vede temanın hangi seçimde çıktığından çok kalite temalardan oluşan bir alan
oradamı yerinizi almak istersiniz ???
bana kalırsa siz işinizi yapın paylaşım yapacaksanız paylaşımınızı yapın bırakın kararı yönetim ekibi versin
bu arada siz siz olun asla ve asla karşınızdakini küçük görmeyin...!!

umarım bunları yanlış anlamazsınız saygılarımla..!!!
döηєηє кapıLaяıηızı aςмaγıη !! SєωSєγdı qıтмєzdı zтη..döηuσяSa Sєωdıqıηdєη dєqiL кaγвєттıqıηdєηdıя..aяadıqıηı вuLaмaмaктaηdıя.!!!:

10

Wednesday, 27.10.2010, 22:49

çok hoşş temalarrr hepsde çok güzell olmuşşş emeğine sağlıkkk :thumbup: :thumbup:

11

Wednesday, 27.10.2010, 22:56

Üzüldügüm suki cogu yetenekli arkadaslar artik Tema eklemez oldu nedenine gelince bir aciklama yapmama gerek yok sanirim..
Bu Temaya gelince hazir stylles yok , hazir pattern yok , hepsi emek yarisi benim yarisi zeynebin ..
Hazir stllerden yapilan temalar abartilir bir sekilde yükseye cikartarak, emek kokan sadece ürünleri sana ait olan Temalar böyle bir görünüm görünüyor
ne yazikki .
Keriz ve enayi aslaa degilim , Temanin shopun ne oldugunu cok iyi biliyorum .
Eger bana bir neden yazip su yüzden bu Temayi 1 veriyordum yada 2 veriyorum derseniz aslaa sorun yok , ama 13 oylama ve sadece 4 kisi yorum yazmis , peki
öbür düsük oy verenler neden yazmiyorlar verme nedenini , yazin burdayim , neden bukadar düsük oy verdiginiz 1 yada 2 , hatagmizi bilelim bizde...
Bekliyorum düsük oy verenlerin yorumlarini
WWW.Flatcast-Terapi.com

DJ*LAZ*GÜLÜ

Profesyonel

• "DJ*LAZ*GÜLÜ" bir kadın

• Özel mesaj gönder

12

Wednesday, 27.10.2010, 23:12

diycek söz yok gercekden emek kokan bir calisma olmus Gelincik bacim Kaan kardes ikinizinde emegine saglik ..harikaaa herseyiylee ...

13

Wednesday, 27.10.2010, 23:20

sanırım siz mesaj sayıma bakıpta yeni olduğumu sandınız :)
ama tarihe baksaydınız doğru olanı görürdünüz hanımefendi

birincisi hiç kimse diyemezki benim temam bir almadı hemen hemen herkesin teması almıştır vede alacaktırda
keşke olmasa ama malesef insanlarımız olayı kişisel algılıyor bazen
neyse konumuz o değil konumuz şu bak arkadaşım
hiç kimse ama hiç kimse karşısındaki insanın paylaşımını ne küçük düşürme nede küçümseme hakkına sahip değildir
sizin için olay nasıldır bilemem ama benim için düz siyah bir sayfaya iki yazıp eklemek bile bir emektir vede saygı duyulması gerekir
saygı duymanızı tavsiye ederim öncelikle
sonrasında ise şunu yapabilirsiniz madem sizin çok kalite bir temacı olduğunuzu düşünüyorsunuz
gerçi görünüyorda kaliteli bir temanız var neden bu korku peki kalite dediğiniz insan nerde olursa olsun hangi oyu hangi puanı alırsa alsın kalite kalitedir
içiniz rahat olsun temanızın kalitesine vede güzelliğine cezbedebilme kapasitesine göre üyelerimizin indirme oranından belli olacaktır
sizin için birinci seçimde çıkıp atıyorum 50 defa indirilmesimi hoş
yoksa üçüncü seçimde çıkıp 250 defa indirilmesimi hoş
yada daha basit bir yol bilirsiniz madem eskilerdensiniz
bizim bir karma tema galerimiz war vede temanın hangi seçimde çıktığından çok kalite temalardan oluşan bir alan
oradamı yerinizi almak istersiniz ???
bana kalırsa siz işinizi yapın paylaşım yapacaksanız paylaşımınızı yapın bırakın kararı yönetim ekibi versin
bu arada siz siz olun asla ve asla karşınızdakini küçük görmeyin...!!

umarım bunları yanlış anlamazsınız saygılarımla..!!!

bak arkadasım ben kımseyı kucuk gormuyorum benım ilk baslarda tema yapmaya basladıgımda 3 de temam var 2 de de sonra ılerledıkce 1 e gırmeye basladı 3 tekı temalarımda benım 500 kere ınen var ama su varkı ordakı temaları ben 5 dk yapardım resmın usutne yazı onunda kalulanıcısı var ama bu tema uzun ugras ıcerıyor emek ıstıyor yaratıcılık ıstıyor emegın bu kadar basıte ındırgenmesı benı rahatsız edıyor benım 1 dekı temlarım cok 1 aldı burda eskı arkadaslarım usta olan kısılerınde sırf kıskanclıktı, ama ınasan buyuk emek vererek sudugu bırseyı 5 dk olan bırseyle bır tutulması ınsanın gucune gıdıyor demek dıyorsun ugrasmaya gerek yok senınde bır onunda bence adaletsız bırsey bu hee dıyeceksınız adelet nerde var evet hıc bır yerede adelet yok o zaman ben temamızın sılınmesını ıstıyorum paylasımdan, anlasılmıyorsa emek durmasının gereklı olmadıgını dusnuyorum :(
[align=center]

*Ebru*

Stajyer

• "*Ebru*" bir kadın
  • "*Ebru*" adlı kullanıcı yasaklandı

• Özel mesaj gönder

14

Wednesday, 27.10.2010, 23:28

Alin dantellerinizi
verin dantellerimi :kagla:
ay çocuklugum aklima geldi simdi :kkahkaha:

33turker33

Profesyonel

• "33turker33" bir erkek

• Özel mesaj gönder

15

Wednesday, 27.10.2010, 23:29

emegine saglık abla paylasım icin tskk :thumbup:

• "Beratcan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

16

Wednesday, 27.10.2010, 23:40

oylamaları çabuklaştıralım dediğimizde bişekilde bahane buluyorsunuz
kendi paylaşımlarınızda anında görüntü istiyosunuz
açıklama getirlidiğinde bunada bahane bulabiliyorsunuz >> (temamı kaldırın vs vs )

şimdi okadar lafı boşa yazmış oldunuz
nedir bu acelecilik ?

aslında çoğu jüri arkadaşım temaya bakarak oy verdiğini sanmıyorum

buna gıcığım 1 verdim
bunu az seviyorum 2 verdim
bunun teması iyi olamasada sonuçta arkadaşım 5 verdim

bence tek yaptığınız bu
kimse kendini haklı çıkartmağa çalışmasın
MERHABA ..!!

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Beratcan" (27.10.2010, 23:48)

-->AyGüL<--

Profesyonel

• "-->AyGüL<--" bir kadın

• 1332966
  • Özel mesaj gönder

17

Wednesday, 27.10.2010, 23:42

Emegine yüregine saglik BeyaZ GelinCiK Ve ALaKaa Temaniz Harika Olmus Bence
Emege saygi diyorum sadece Arkadaslardan Rica ediyorum ....
Paylasimin icin TSkler GeLinCiK ...

*Ebru*

Stajyer

• "*Ebru*" bir kadın
  • "*Ebru*" adlı kullanıcı yasaklandı

• Özel mesaj gönder

18

Wednesday, 27.10.2010, 23:54

Yorgan gitti kavga bittii :kdil:

19

Wednesday, 27.10.2010, 23:55

oylamaları çabuklaştıralım dediğimizde bişekilde bahane buluyorsunuz
kendi paylaşımlarınızda anında görüntü istiyosunuz
açıklama getirlidiğinde bunada bahane bulabiliyorsunuz >> (temamı kaldırın vs vs )

şimdi okadar lafı boşa yazmış oldunuz
nedir bu acelecilik ?

index.php?page=Attachment&attachmentID=17151

buna gıcığım 1 verdim

bence tek yaptığınız bu

Sayın Co.Admin ben derdimi anlatamadim sanirim benim derdim 1 e girmek degil bunca emege 1 verilmesiydi
artık konu kapanmıstır.
[align=center]

• "Beratcan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

20

Thursday, 28.10.2010, 00:04

buna gıcığım 1 verdim

üst yazımı şimdilik dikkate alma

Alıntı sahibi "Beyaz_Gelıncık"

benim derdim 1 e girmek degil bunca emege 1 verilmesiydi

herkesten istediğiniz puanı alamazsınız bu yanlış düşünce olur
size göre iyidir bir başkasına göre kötü olabilir yada iyidirde gıcıklığına 1 vermiştir

ha diyosanızki benim bu temamın 1 verlcek yanı yok diye

şimdi üstteki yazımı dikkate al >>> ozaman yukarıdaki yazım geçerli malisef

sizde beni burda anlamadınız işte ;)

Sonuç

Alıntı sahibi "Beratcan"

bence tek yaptığınız bu
MERHABA ..!!