Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Üyelik Sonlandırılması ?
SLM BENIM BIR SORUNUM VAR ÜYELIGE SON VERMEK ICIN NE YAPMAM LAZIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ RICA ETSEM
!!!! ASK BIR CAY GIBIDIR S€KERD€ S€WGIDIR :( BIZIM GIBI GARIPL€RD€ CAYI S€K€RSIZ IC€R!!!!!
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "ZeN" (21.10.2010, 20:25) düzenleme sebepleri: yeni basliga alindi..
sanırım üyeliğine son verilemiyor
Saygım adabımı aştı bu gece.
ÜYELIGE SON VERMEK ICIN NE YAPMAM LAZIM
Forumumuzda bulunan üyelerimiz kayıtlarını pasif hale getirme kişisel bilgilerini (Adı, soyadı, e-mail vs.) sildirme hakkına sahiptir. Ancak iptal işlemi, bu kullanıcıların üyelikleri sırasında gercekleştirdikleri icraatlerininde (başlık, eklenti, yorum) silinmesi gerekliliği dolayı söz konusu değildir.
Diger açıklamaları burdan görebilirsiniz
MERHABA ..!!
cok tsk ederim yardiminizdan dolayi
!!!! ASK BIR CAY GIBIDIR S€KERD€ S€WGIDIR :( BIZIM GIBI GARIPL€RD€ CAYI S€K€RSIZ IC€R!!!!!
SLM PASIFLESINCE KULLANILMIO DEGILMI GIREMIYORSUN ONU ÖGRENMEM LAZIMO ZAMAN KAPANIO MU TAMAMEN

TSKLER
evet hesabimiz kilitleniyor...
sonra akfif ettirme gibi bir imkanda olmuyor.
Jüri 'im ve burda dokunulmazligim var!
ona göre
Sorunun Cevabı Değil Ama Bir Ay İçerisinde Sizi Buradan Böylesine Uzaklaştırmak İsteyen Şeyin Sebebini
Yada Olmayan Tarafını Varsaki Hatamızı Özel Değilse Sorabilirmiyim Acaba
..:: .☠. Sσĝυк νє Sєssỉz .☠. ::..
üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!
Sorunun Cevabı Değil Ama Bir Ay İçerisinde Sizi Buradan Böylesine Uzaklaştırmak İsteyen Şeyin Sebebini
Yada Olmayan Tarafını Varsaki Hatamızı Özel Değilse Sorabilirmiyim Acaba
bende babush la aynı seyi düşünüyorum suskun?
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]
SUSKUN_GÜZ€L
daha oncede baska bir nick icin yapmistin ayni seyi ve nickini ben pasif duruma getirmistim
ve sonra yeni nick alip devam ettin
ve baska nick daha...
ne yapmak istedigine kesin karar verirsen surekli ayni durumla mesagul olmamis oluruz..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
özür dilerim öbur nikin sifresini giremedim olmadi cok defalarca denedim olmadi o yuzden sagolun yardiminiz icin tskler
öbur nikin sifresini giremedim olmadi cok defalarca denedim
Fındık Arkadaşımın yazısını oku
MERHABA ..!!