Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
nasıl 11 tane iken 12 tane oluyolar
ya ben çözemedim bunu çözen varsa anlatsin lütfen nasil 12 kişiyken 13 kişi oluyolar bunlar
Arkadaslar bende anlamadim ama en bastaki arkadasin kafasinin yarisi gidiyor belki siz anlarsiniz die
biraz yavaslattim hadi iyi bulmalar size..
Aferim bana beee
Ben buldum galiba, ama nasil anlatacagimi bilmiyorum daha, biraz daha gözlemlemem lazim, trinitynin söyledigi gibi fazlalasan adam cervece icine alinan adam, ama bana göre anahtar adam sag resimdeki en sagdaki adam oluyor
yaw ablam 13 oldugunu ve o adamin geldigini bizde biliyoruz nasil geldigini bulmayacaliscaksin...
Hem senin dedigin adam o deil o dier resimdeki adam bak bi resimdeki adamla dier resimdeki adamlar ayni deil
Matematiğim zayıf zaten sayamam :ucmak: ben bilemesemde önemli değil nasıl cvp ama hihih
heheehe diclem zaten 13. kişi var ama nasıl gelio onu çözemedim yaa