Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
sen öldün bittin mahur terket buraları

bibayanla basedemedinde adamlarmı gönderdin vay beeeee vayyy ama kime bana vayssss ne kadınım helal valla
Cümletenn Hayırlıı Pazarlarrr
herkese iyi pazarlar ben geldim kimler varmış bakalım

teşekkürler cümleten hayırlı pazarlarrr

bende geldim başka kimler varmış

bugün kimsecikler yok buralarda ya millet nerdesiniz

seLamLar AhaLi .... suSkunLuk vaR buGün
ßeni ßir ßen ßiLirim , ßirde ßeni Yaradan , ßana ßir ßen lazimim ßirde ßeni anLayaN ( Hz MevLaNa )
as evet bugün kimsecikler yok çok garip

DogaL pazar pazaR gezmeye GitmisDir miLLet =)) Sen napiYon bakimm
ßeni ßir ßen ßiLirim , ßirde ßeni Yaradan , ßana ßir ßen lazimim ßirde ßeni anLayaN ( Hz MevLaNa )
benDe cikCam birazdan =) Ölesine bi bakim Dedim ne vaR ne yuK aLLatuRkaaAlemDe
iyi yapmışsın

iveT O zaman Bana müSade Grsrz Kib
görüsürüz güle güle

уαηℓızℓıк вєηιм ѕєν∂αм /тєк gєℓ∂ιм тєк gι∂єяιм'!
Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "DjMaHurGözLüm" (17.10.2010, 19:03)
SLM SON MESAJ BENIM HAHAHAH
!!!! ASK BIR CAY GIBIDIR S€KERD€ S€WGIDIR :( BIZIM GIBI GARIPL€RD€ CAYI S€K€RSIZ IC€R!!!!!
eminmisiniz ?
MERHABA ..!!
!!!! ASK BIR CAY GIBIDIR S€KERD€ S€WGIDIR :( BIZIM GIBI GARIPL€RD€ CAYI S€K€RSIZ IC€R!!!!!
Bu Böyle Sürer Gider Sanırım
Abi Hatırlatırım Ben senden En Az Yirmi Yıl Gencim Dolayısıyla Avantaj Bendemi Ne Sanki
..:: .☠. Sσĝυк νє Sєssỉz .☠. ::..
üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!
accıkta bende kalsın bari
SLm Arkadaslar Hayirli Pazarlar dilerim kimler var kimler yok bakam aLLaturKada