Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı
AYAHNALI FIKRET
ricamdırarkadasım cok tskler yazılar harika olmus ellerine saglık senden bır rıcam daha var dj ayahnalı mahir ayahnalı hasan ve dj sömekoglu ayahnalı ali yazabılırmısın sımdıden cok tskkür ederım urlesıyle beraber bır kactane olursa renklı sevınırımm cok tskklerhayırlı gunler dıler kolay gelsın sımdıden
Alıntı
R@VZ@@
selam emeğinize yüreğinize sağlık kardesim benim içinde dj ~ezelinur~ dj R@VZ@@ YAZAR MISINIZ SIMDIDEN TESEKKÜRLER...
Alıntı
kacakoflu
mrb arkadaşim BANA BİR DJ NİKİ YABARMİSİN SIZLERLE VE CETİN KANCA AYRİYETTEN tşkrlr
bir kac kez yazdim ama benim hic yazilmadi surekli takip ediyorum
Alıntı
esma~~
bir kac kez yazdim ama benim hic yazilmadi surekli takip ediyorum sonkez yazayim belki gorursunuz benide guldemeti degisik sekillerle yazabilirmisiniz rica etsem simdiden emegineze saglik
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "DjMaHurGözLüm" (11.10.2010, 21:21)
Alıntı
esma~~
cok begendim ve tekrar rica edicem zahmet olmassa arafat27 ve nurun ala nur