Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Tema Yapasım Var Ama Ne Yapacağım Hakkında Bir Fikrim Yok Bitmişsin Sen BaBuSh Diyor
ICIMDEKI SES SADECE CEK GIT HERSEYDEN UZALAS YOK OL DIYOR

((
aaa oldumuya ablasi sen beceriklisin yaparsin hemen basla en kisa zamanda bekliyom
icimdeki ses uyu artik dio
ICIMDEN GELEN SADECE AGLAMAK AGLAMAK KADERIME

( BUNDAN SONRA HEP AGLIYCAM

((
Ammada Dertlisin
Ama Ağlamak Hiç Bir Şeyin Çözümü Değil
Hayata İnat Gülmeyi Denemeye Çalışsan Hatta Denemesen Sırf Ona İnat Gülsen Daha İyi Olur Diyor 
Ha Bide Bide Bu Soner Sarıkabadayı'nın - Pas İsimli Şarkısı Ne Güzelmiş Bugün Bin Defa Dinledin Yetmedimi Diyo
TMM DINLIYCEM SONER KABADAYIYI BELKI BANA BIR FAYDASI DOKUNUR SADECE AGLAMAK OLMUO YETMIO
İyide O Şarkıyı Dinlersen Daha Beter Ağlayabilirsin O Bir Tavsiye Değildi Diyo
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFFFFF BEN AGLARIM DEGMEYEN BIRI ICIN BOS VER SARKI DAHA COK AGLATTI AKLISIN
isyan ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmherseye offfffffffffffffff ya offffffffffffffffff
Uyku Zamanı Geldi Acayip Morelde Bozuk Kafa Dumanlı Kalk Git Uyu Fatih Diyor
Değil Geçmişi Dünü Bile Hatırlama Yarın Nasıl Mutlu Olabilirsin Onu Düşün Diyor
offf offff hevesim yarım kaldı o kadar uğraştım kısacık bi soruya kaç kişi yanıt vermedi içimdeki ses boşver ekleme diyor
Oh be pes etmedim tema yapmayıda,photoshop flash programlarını kullanmayıda,hatasız eklemeyide kendi kendiciğime hallettim

afferin bana
simdi kim gidecek yemege diyo
hic canim istemiyo diyo
evde oturmak vardi simdi bos bos diyo
canim bugün mizmizlanmak istiyo diyo
amannn bir sürü sey diyo
cok konusuyo bugün icimdeki ses
teşekkür ederim serpil yüreğinin güzelliği diyo hem kalksın hadi ödevlerine baştan sıkı tutsun diyo içimdeki ses
GIT YAT DINLEN DIYOR
çarşıya gidince yorulmuyosun eve gelince hemen yoruluyosun diyo
içimdeki ses bugün hiçbirşey demiyor çok sakin

Uğraşmanın Bir Anlamı Yok Moralini Hiç Birşey Düzeltemez Haydi Uyumayı Dene Bide Diyor