Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bu anlatım güzel belki size çok komik gelebilir şimdi soracagım soru ama ben böyle bi yayını ilk kez yapacagım benim bi web sayfam var ama oranın baglantısını yapmama ragmen,ordan ses çıkmıyor ama herşey normal bu temaya nasıl gelecek insanlar yani nerden bulacaklar.ve ben arkadaşlarıma nasıl buraya gelmelerini söyleyebilecegim yani bi adres yapıştırma filan ?? çok çaresizim lütfen gülmeyin ve anlayın )
yani web sayfamı boş geçtik onu mutlaka hallederim ama ben yayına başladıgımda sizden indirdigim kurdugum temalar yani chet odasımı oluyor artık oraya insanlar nasıl girecekler.Benim bi web sayfam olmasada ben bu .radyo yayınını bi şekilde yapabiliyorum dimi ? Aslında başlamışken bi soru daha sorayım sizin temalarınızı ben kendi web sayfamda kullanabilirmiyim acaba ? yine hatalı bi soru sormuş olabilirim sizi güldürmeye neden olan ama hiç birşey bilmedigimden bu şekilde konuşuyorum anlayın beni,ama aslında ayıp etmemek için de soruyorum çünki bilmemek degil sormamak ayıpmış ,(aslında soruya gülüp yanıt vermemek daha büyük ayıpmış )) sizden yanıt bekliyorum
[code:1]<td align="center" valign="top"><IFRAME height=600 width=800
src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=123456">
</IFRAME></td>[/code:1]
bu kodu web sitende uygun bir alana yapistir !
Not unutma yapiştirmadan önce sid Numarasi yazan yere kendi radyonun sid numarasini yaz !
Gerekli kodlari yapiştırdığında radyon açık oldugu zamanlar web sitenin adresini vermen yeterli olacaktir Seni dinlemeleri için...
nasıl olacak ya ındırmek
ellerınıze saglık ama
Buradan Video yu bilgisayarina indirip nasıl yüklemelen konusunda bilgi alabilirsin
Anasayfada solda, Menu > Downloads >Preset
yada
her sayfada yukarda Navigation > Downloads > Preset
simdi sen bunlarida kesin bulamazsin
en iyisi bu linkten git
http://www.allaturkaa.de/orion/downloads.php
tesekküprler ettimm
eyw saol
teşekkürler emeğine sağlık.
YAW BENİM RADYO FCP ALMIYOR
YAW BENİM RADYO FCP ALMIYOR
4.16 versiyon bir rdyoda editlendiyse tema 4.15 de acilmaz. Eğer bu sekilde bir durum yoksa Firefox yüklemenizi tavsiye ediyorum.
Firefox nedir? >> Explorer gibi bir browser. Her yerde bulabilirsiniz.
SağoLunuz
ii o zmn cevap vermiş olmak için herşey o na göre