Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
flatcast fcp tema...pembenin asaleti
Nilay-Sultan belirtilen dosyaları ekledi:
Paylasim için Tskler. Basarilar Dilerim...
Varlığımın Kıymetini Bilmeyenlere, Yokluğum Kapak Olsun...
emegine saglık paylasım icin tskk nilayy..
emeğine sağlık hepside ayrı hoş olmuş paylaşım için teşekkürler.
http://hasretgonlum.tr.gg
Nilay cok cok Özür dilerim sayfa acilmadi yine
eminimki Teman güzel olmustur ama malesef yorum ve puan veremiyorum nedense bende bu sayfada acilmadi
EMEĞİNE SAĞLIK .. BAŞARILAR DİLERİM
ön izleme bendede açılmadı
€nGonG€
Çok Sevildiğimiz İçinmi Beğeniliyoruz !!
Yoksa
Çok Beğenildiğimiz İçinmi Seviliyoruz !!
İşte Bunu Bilemiyoruz ..!
çiçeklerin hepsi güzell pembenin asaletide temada güzel durmuş emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler..
~~Ben ne zaman büyüdüm annem ~~
emeginize saglık,paylasım için tskler
Saygım adabımı aştı bu gece.
yazı alanına büyükk çiçek resimleriii pek gitmiyooo radyoda , yazılarr okunaklı olmuyoo genelde .yinede emeğine sağlıkkk paylaşım için saoll.
bende gözükmedi temanız oyüzden puanlama yapamıyorum tşkler...
paylaşım için teşekkürler
[b]SeNiN ÇeLMe TaKTıĞıN YeRDeN BaŞLıYoRuM HaYaTa..VaRSıN YaRa iÇiNDe KaLSıN DiZLeRiM,YüReĞiM KaDaR aCıMaZ NaSıLSa[/b]
rizegüzeline katiliyorum chat alnindaki resimiler okumukada zorluyor resmi biraz karartirsan daha iyi olur emegine saglik paylsim için tskler
Nilay_SultaN
esf AYGÜL özure gerek yok cunkı bendede acılmadı =)) ayrıca cok tskler türker ....
paylaşım için teşekkürler
paylasim icin tskler emeginize saglik cok guzel olmus
GüLDÜm AgLAtTiLAr SEVdim AldaTtiLAr ..SARiLDim BirAKdiLAr...