ALDIRMA SEN Sen bakma uykusuz gecelerime Yatagimin yalnizligina Saclarimin yastigima dusmeyisine Seni sensizlikteki arayisima Aldirma sen Sen aslinda Damarlarimda bir alev Gozlerimde bir damla yas olmadin Geceleri adini hic sayiklamadim Kara gecelerimde cigligim olmadi adin Aldirma sen Sokaklarda avare avare dolastigima Pencere onunde bitmeyen bekleyislerime Ayaz gecelerimde sokak lambasi ile dertlesmelerime Aldirma sen Sen aslinda Ne ben oldun ne de ben sen oldum Ne bir geceyi ne de yoklugunda cenneti paylastik seninle Ne kokunu ozledim ne de sicakligini aradim Ben aslinda Bir gun kapimi ansizin calarsin diye Belki tan agarirken gelirsin diye Belki beni ozlersin diye Belki saclarim bedeninin sicakligiyla seni sarar diye Belki cenneti kollarinda, kollarimda yasariz diye Her seye ragmen bir oluruz diyeydi Butun bekleyislerim Aldirma sen Ben aslinda Kirik kalemimle yuregimden damlayan sen damlalariyla Yoklugunda varligini sevmeyle Karanlik gecelerde sogugu paylasmak Sensiz de biz olmayi paylasmak icin sevdim seni Aldirma sen Burcu Aksu