Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
pkk yakalandi
pkk NIN ELE BAŞI YAKALANDI XD
www.seslisaray.tr.com.tr
Ama Benziyoda Heee Yalan Deil
Teşekkürler Perihan Saol Sabah Sabah Güldürdün Beni Rabbimde Seni Güldürür İnşallah
..:: .☠. Sσĝυк νє Sєssỉz .☠. ::..
üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!
gül gül gül öldümm Allah Senden Razı Olsunn

açmış olduğun konuuu bencee foruma uygun değilll.
rize güzeline katılıyorum

Güzel Payla$im olmu$ ama Köpegin sucu ne 
Serbest Kürsü = Forum icinde ba$ka bölümlerde Payla$ilmasi uygun görülmeyen Konular icin bir Bölüm
perihan her zaman dogru yere dogru konuyu acmayi beceremesede bu sefer dogru yere acmis 
yok bi terör örgütüyle dalga gecmek uygun degil deniyorsa bence yanli$ olan bu dü$ünce 
Kendime "Yeni" 1 Ben Lazim
bu gibi konularda dikkatli davranmak her zaman için iyidir.konu açacak başka sözcükk bulunamadı diye düşünüyorum.serbest kürsü nün ne anlama geldiğini biliyoruzz .serbest kürsü diyeee her konuyu buraya taşıyacaz diye bir kural varmıdır ???
haklisiniz Serbest Kürsü diye her konu buraya ta$inmaz 
bu gibi konu derken ne gibi konudan bahsediyorsunuz?
yoksa Komik Resimlerde olmasi gerek diyemi düsünüyorsunuz? (oradada bulunabilecek bir konu sonucda)
ba$liktada konudada göründügü kadariyla "pkk" yani bi "terör örgütü" ile Dalga geciliyor bu gibi
konularda türküde kürdüde cerkezide gülebilmeli bence sonucda hepimiz ayni toprakta
ya$iyoruz (bazilarimiz gurbette olsada) böyle bölücü örgütlerle i$imiz olmaz diye dü$ünüyorum
Kendime "Yeni" 1 Ben Lazim
..:: .☠. Sσĝυк νє Sєssỉz .☠. ::..
üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!