Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Beni bir gun boynum eğik görursenız bilinki yere düşen bir şeyi almak için eğilmişimdir diz üstü yaşamaktansa ayakta ölmeyi tercih edenlerdenim ..
Laf sokmaya kalkma kapak olursun, uğraşma etiket olursun, havalanma yerlebir olursun, insan ol belki "yanımda" olursun ..
♥ YakLa$Ma¡UZakLa$¡DîDîk DîDîk ëDërîM ha¥atIñI,ßëñDëñ ßa$kasIña ¥a$atMaM sëñî,tarîhîñî VururuM,añILarIñI asarIM,¥ûrëgîñë saPLarIM këñDîMî ♥
Hava Attığın Yerde Ruzgarım Eser
buda benden olsun
HaYatI Kazanmayı öqrendik Ama YaSamayı öqrenemedik hayatımıza yıLLar Kattık Ama YıLLara HayaT KaTaMadIk!!!!
Adam Ol yediğin ekmeğe şükret geri vites yapma yediğin ekmekte kalmaz…
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
Beni BiR ” ALLAH’IM BiR’de DOST’Larım BiLSin , GeriSi İLerLeSin!!
Alırım hesabını üstün kalır ona göre ayık Ol..
3 Kuruşluk hareketler yapma bana alırım ifadeni yakında.
Fazla Şekil yapma önümüzde şeklini alırım ayakkabılarımı temizlerim aslanım
üff çok racon kestim yoruldum

))
Ben İsterSem AteŞi KüL DikeNi GüL GeCeyi Gün £deRim.Ben İsteRSem, BaŞı BeDendeN KaLßi YeRindeN AgaCı KöküNden SökeRim. Ben İsterSem, MeSkeni ALem ALemi KraL KraLı SoytaRı £deRim. Ben İsterSem, Zamanı ALır GüneŞi BatıRıR KıyaMeti KoPaRıR GideRim…
bune ya
MERHABA ..!!
Ben İsterSem AteŞi KüL DikeNi GüL GeCeyi Gün £deRim.Ben İsteRSem, BaŞı BeDendeN KaLßi YeRindeN AgaCı KöküNden SökeRim. Ben İsterSem, MeSkeni ALem ALemi KraL KraLı SoytaRı £deRim. Ben İsterSem, Zamanı ALır GüneŞi BatıRıR KıyaMeti KoPaRıR GideRim…
bune ya
Valla bune yaa
) DUSUNEMIYORUM BOYLE BISEY YAPACAGINIZ
)
wallaha benim aklıma böyle bişey gelmedi ama sizinkiler süpermiş arkadaşlar brawo walla
Yaşamak için yalvarmadık ölmek için yalvarmayız
Dostum olmaz, hasmım yaşamaz
Ölenin arkasından ağlamaki, sen öldükten sonrada arkandan ağlıyan bırakma !!
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar.
Biz ölmeyi çoktan göze aldık da, yanımızda kimler g**ürücez onu düşünüyoruz.
DELİKANLILIK NE RACON KESMEK NE ADAM ÖLDÜRMEK NEDE HARAÇ TOPLMAK.DELİKANLILIK AKŞAM OLUNCA EVİNE EKMEK GÖTÜRMEKTİR.
Delikanlılık Aso Giyinip Tesbih çekmekle Olmaz Yiğidim! Delikanlı Adam önünü iLikLer büyüklerinin Elini Öper Sevdiğine Yanlış yapmaz!