Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
çok güzel olmuş boran emeklerine şağlıkk muhteşem çalışmalar
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
Ustam yine basarisini ortya dokmus herzamanki gibi
emegine yuregine saglik muhtesem olmus hepsi biribirinden fazla goz kamastiriyo tbrkler ustam
..
Emegine Yüregine saglik Boran Abi Hepsi Birbirinden Güzek Ve Harikalar Yaratmisin
Cok Beyendim
Yeni Calismalarinizda Basarilar Dilerim abim
'http://arabanfm27.blogcu.com
Way Way Nede Gösel Olmuşlar Emeğine Sağlık Teşekkürler
..:: .☠. Sσĝυк νє Sєssỉz .☠. ::..
üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!
TSKler ederim arkadaslar begenilerinize ve takdirlerinize layik olmak güzel bir duygu. eksik olmayiniz.
Logolara Burdan Devam Ediyorduk Değilmi
üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "nisa nisa" (26.09.2010, 14:38)
BaBuSh emegine saglik ablasi muthis olmus tbrkler
oy oy harika bunlar fatih emeğine sağlık muhteşem olmuşlar..bizimle paylaştıgın için teşekkürler
emegine saglik cok güzellerrr paylasim için tskler babush
Güzel yorumlariniz icin tskler ederim arkadaslar
fatih abisi seninde yüregine ellerine saglik harika calismalar cikarmissin ben burdayim diyorlar tebrikler ederim
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
abi sen harikasinnnnnnnnnnnnn ustam sen ne zaman yaptin yaw bunlari hic görmedim walla ben her gün her gün gectikce sasirtiyon abi yaw photoshop ömrüm gitcek seninle ahhhhh ahhhhhhhh abi ben ömrümü versem bu logoya yapamam yaw
http://www.kapinageldimyarabbi.com/radyo.html
emegine saglik muhtesemler her renktemaya kolayca yerlestirebilcegimz süperr logo lar olmus sağol
harika olmus hepside emegine yüregine saglik her renk temaya kolayca ekleyebilecegimiz muhtesem logolar sağol
üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!
Cok güzel olmuslar Babush, favorim mavi
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim
üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "BaBuSh" (24.07.2011, 02:10) düzenleme sebepleri: Resim Düzenlendi