Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
KaLdırımLarı üzerimize Yorgan Gibi Çektik.. Bize bir adım geLene biz On adım Gittik..Oksijenimiz Sigara
Mineralimiz yavan ekmek.. Kolaymı Bu dünyada Serseri Damgası yemek.. Kolaymı be GüzeLim seviLmeden sevmek..!
SiGaRaNıN uCuNdA AşKıN tÜtEr Bu AşK aNcAk MaHsErDe BiTeR BeNdEn BaSKaSıNı SeVeRsEn SeVdİğİnİn KoLLaRıNdA GeBeR..
ßєи нãуãтã тєк gєℓ∂iм тєк gi∂єяiм
ßu ∂üиуã∂ã ßiя Aℓℓãн’ı ßiя∂є кєи∂iмi ßiℓiяiм
zãмãıиıи∂ã §єv∂iкℓєяiмi тєк тєк §iℓєяiм
ßu нãуãт ßєиiм i§тє∂iğiм gißi уã$ãяıм
∂єğєя vєяєиi нãуãтıмã ...edit/
vєямiуєиiи нãуãтıиã ....edit/
ßugüи ãğℓãя уãяıи §u§ãяıм
gözüм∂єкi нєя ∂ãмℓã уã$ıи нє§ãßıиı güи gєℓiя edit/
zãя ãтмãм $ãи§ã iиãимãм
σятã∂ã ßiя $ãи§ vãя§ã σиu∂ã ßєи OLUŞTURURUM!!
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Beratcan" (25.09.2010, 15:25)
Eger birgün gelir beni unutursan,bilki silahim artik belimde degil elimde,ama ici bos,cünkü kursunu beynimde
╬KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım...
╬BaktıM oyuN §ıkTı bıRakıR kaLkaRıM !!
╬HaYaTtA HeR §eÇiM BiR KaYbEdݧTiR ÇüNkÜ bEn
╬Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaLKaLaCaK
╬oLaN YeRiNiGiDeCeK oLaN YoLuNu
╬BeLiRLeMi§TiR ZATEN
Delikanlılık ne racon kesmek ne adam öldürmek nede haraç kesmektir. delikanlılık akşam olunca evine ekmek götürmektir.....
SéN hiÇ öLüMün GölGéSinDé özGürLüĞü YaŞaDın Mı?
edit/ KurŞun YağDırDın Mı?
hiÇßir Garißin ElinDén TuTupTa KaDéRé RésT ÇéKTin Mi?
DinLé CiCi KıZ DinLé
Sén SoSYéTéNiN CiLaLı TaşLaRınDa Dans EdErKéN
ßéN iSé ParÇaLanMış VüCuDuM
DaĞıLmıŞ ÇéNéMLéZuLaMDa SiGaraM
SuSKun SiLaHımLa GéLméYéN ÖzGürLüĞümE RésT ÇeKTim…!
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Beratcan" (25.09.2010, 15:21)
heytttttttt kim bana racon kesiyomuş şaşarım
kükremiş aslan gibiyimm hepiğniziii solllarımm

))))
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
HayaTi uÇurumLArDa Géçmiş Bir AdaMada MéZar oLaRak uçuRumun KéNari Yakisir. Unutma! ucurumun KéNArindada ÇiCékLéR YéTisir
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Beratcan" (20.09.2010, 00:18)
Usturama Jileti Takarım.Gövdeme Derin FaçaLar Atarım İstersen KraL Ol Farketmez Senide Mermi Manyağı Yaparım.
heytt bee

))))))
€nGonG€
Çok Sevildiğimiz İçinmi Beğeniliyoruz !!
Yoksa
Çok Beğenildiğimiz İçinmi Seviliyoruz !!
İşte Bunu Bilemiyoruz..!
forum mafyasıdır neyn anlamammmm ona göre heeeee
Mafyada Silahımızı Karakolda Resmimizi Ceza Evinde İsmimizi Bu Alemde Tesbihimizi Bırakmışızz beeeeeeeee
Rabbim sen beni dostlarımdan koru ben düşmanlarımın icabına bakarım
FARKEDİLMEK İÇİN FARK YAPMAK FARK YAPMAK İÇİN İSE MEYDAN OKUMAK GEREKİR
DéTayLAr AynaDir Fark\’i YansiTir .. KraLLar iz BiRakir SoyTariLAr KisKanir .. SaLLanirSa SéVinmé YiKiLmaz TahTim .. GöLgéN oLuR CéDDiNi YaKariM
ECELE SÖZLÜ , ÖLÜME NİŞANLIYIZ , TESADÜF GELDİK , MECBURİ YAŞIYORUZ
Beni Tanımıyorsunuz Ahkam Kesmeyin,Arkanıza Gölge,İçinize Korku,Mezarınıza Konu Olurum
Kalbim camdandır dışım demir,taş atacaksan dikkat et dönmesin,camdan kaplı geçmişin,kalmasın açıkta herşeyin
ÖLmek için sebebim Yoq AmA yasamaq İçİNdE SINIRDAYIM .. Uzak DuR aTTırma TePemi SınıRı SenLe AŞMAYAYIM ..
Aşk bir gün geçer dert birgün biter artisliğe ne gerek var efendi olun yeter