Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Beratcan" (17.09.2010, 23:51)
bugun degilde dun hic kesfetmek istemedigim seyi kesfettim "haysiyetsiz ve onursuzlarin yalancilarin dunyasi oldugunu kesfettim .. ve malesef oyle bi zamanda yasiyoruz ki kendini iyi gostermek icin yalanla. dolanla.. iki yuzlulukle... haysziyetsizce yasiyanlarin dunyasi oldugunu malesef kesfettim"...
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Beratcan" (17.09.2010, 23:53)
bugun degilde dun hic kesfetmek istemedigim seyi kesfettim "haysiyetsiz ve onursuzlarin yalancilarin dunyasi oldugunu kesfettim .. ve malesef oyle bi zamanda yasiyoruz ki kendini iyi gostermek icin yalanla. dolanla.. iki yuzlulukle... haysziyetsizce yasiyanlarin dunyasi oldugunu malesef kesfettim"...
ve bazi emekler bosaymis diye düsündüm yinede herseye rahmen ayakta durmayi kesff edecegimm Allah yardimcim olsun ne diyem
Malesef Efsaa böyle insanlar günümüzde o kadar cogaldi ki insan kime nasil inanacagini bilemiyorum malesef
bugün bende icimin ne kadar acidigini kesfettimve bazi emekler bosaymis diye düsündüm yinede herseye rahmen ayakta durmayi kesff edecegimm Allah yardimcim olsun ne diyem
![]()
yukarda yazilanlara uyarsan sevinirim
kisisel sorununu forum icinde govde gosterisi olarak reklam edemezsin..