Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
yardim
selam ben fcp yapabiliyorum radyoya alip harketli giris kalin ses yazilari yaptim ve fcp yaptim ama fcp olarak buraya nasil ekliycem sadece url adresten ekliyorum ozamanda
o sonradan ekledigim giris ses kalin botonlari olmuyor fcp olrak buraya nasil eklenir lutfen yardim ederseniz sevinirim ilginize tskler
selam ben fcp yapabiliyorum radyoya alip harketli giris kalin ses yazilari yaptim ve fcp yaptim ama fcp olarak buraya nasil ekliycem sadece url adresten ekliyorum ozamanda
o sonradan ekledigim giris ses kalin botonlari olmuyor fcp olrak buraya nasil eklenir lutfen yardim ederseniz sevinirim ilginize tskler
izel ve ögren
Tema yapmak ve kaydetmek (videonun acilmasi biraz sürebilir)
ACILMIYOR KARDES YAA BIR SORUN VAR GALBA BAYA BEKLEDIM YOK ACILMIYOR
videolari izleyebilmeniz icin adobe flash player bilgisayarinizda yüklü olmasi gerekiyor
emeğine yüreğine sağlık can
BURADAKİ VİDEOLU ANLATIM HARİKULADE OLMUŞ TÜM EMEĞİ GEÇEN ARKADASLARA PAYLAŞIMLARINDAN DOLAYI YÜREKTEN TEŞEKKÜRLER
yayından kaldırıldımı artık anlatım,,açılmıyor bende
yayından kaldırıldımı artık anlatım,,açılmıyor bende
Flash yüklenilen site kapanmış olduğu için flash açmıyor
üst mesajlarda bikaç link daha verilmiş ordan da aynı anlatımı bulabilirsin
site hakkinda
slm kolay gelsin basarilariniz devamini dilerim yardimlariniz icin tsk ler bende bir yardimda bulunmanizi rica etcektim
http://www.blogger.com/ radyo sitesi nasil kurarim yapamadim yardimci olursaniz cok tesekkür ederim saolasiniz.
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "BERATCAN" (4.03.2011, 11:46)
mükemmel bir anlatim olmus coook tesekkürler
emeğinize saglık paylasım için teşekkürler