Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Temalarini izledim he hakkini helal falan et bak cevap yaz demisin yaziyom :roll: bide sabahtan yayinlasaydin keske simcik herkesler camiye gitmistir, dimiiiiiiiii :hehe:
TESEKKUR EDERIM IREM. HELAL ET NE DEMEK PAYLASMAK ICIN BURADAYIZ. VET HAKLISIN AMA ELEKTRIKLER YOKTU. BIRDE HOS BISILER YAPMAYA CALISTIM ELIMDEN GELDIKCE O NEDENLE GEC OLDU BIRAZ. CANIMIZ SAG OLSUN. CEVABIN KONUSUNDAKI HASSASIYETIN ICINDE TEKRAR TEKRAR TESEKKUR EDERIM.
sa.
kardeşim (biber) bu güzel temaları yapmak için ne kadar uğraştın bilmiyorum ama ..uğraştığına değer bir eser ortaya çıkmış..bu temaları hizmete sunman gerçekten çok güzel bir incelik..ellerine sağlık..yapmış olduğun çalışmalar için çok teşekkür ederiz..ve bu hizmetleri bizlere sunmaya vesile olan sagı değer yöneticilerimizede teşekkür ederiz...