Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• Konuyu başlatan "mmehmet33"

• Özel mesaj gönder

1

Saturday, 29.09.2007, 20:47

RADYO SINIRLI BAGLANTIYI NE KADAR ETKİLİYOR

özür dilerim ama dinleyecilerimden şikayet geldi bende şaşırdım konu şu arkadaşlarımın çoğu yani sınırlı adsl kullanıcıları radyo ya girdiklerinden itibaren faturalarının çok geldiğini söylediler sizce doğrumu radyo kota yı doldururmu bence mantıklı gelmedi ama sizinde görüşünüz alayım dedim tam emin olmadım kimisini 70 ytl kimisini 50 ytl faurala ücreti gelmiş. iyi çalışmalar

• "slowcu" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Saturday, 29.09.2007, 21:01

evet flatcast radyolari malesef kotayi az da olsa etkiliyor ...

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Sunday, 30.09.2007, 16:15

mmehmet33, veri alimi yaptigin icin kotayi papatyamin dedigi gibi etkiler :blink1:

Alıntı

yayin yaparken veri alımı yapmıyorsun.
mesela şöyle izah ediyim. birisine msn de microfon ve ya kamera açtın.
o seni görüyor ve duyuyor. ama o sana cam ve mic açmadıysa bu kotaya dahil değil.
çünkü bu veri gönderimi (Upload) oluyor.
ama karşı taraf cam açar mic açarsa veri alıcaksın. buda (Download) a girer ve kota ya dahildir.
birine mp3 gönderirsen kota ya dahil değil. alırsan dahil. buda başka örnek.
sen o site üzerinden sadece ses gönderiyorsun. bu kotana dahil değil ama aliyorsun kotana dahil.

• Özel mesaj gönder

4

Thursday, 4.10.2007, 18:22

ben bu fikre tam katılmıyorum günde en az 4 saat yayin yapiyorum üstelik pekcok sey indiriyorum bu zamana kadar 4 cb lik kotayı hiç dolduramadım

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Thursday, 4.10.2007, 22:18

syildirim_1412, zaten iyi okusaydin benim alinti olarak yayinladigim yazida yayin yapmanin kotayi etkilemedigini söylemeye calistigimi anlardin ;)

yayin yaparken upload yapiyorsun, fakat yayini dinlerken yayinci cam ve mic acarsa bu download'a girer ve kotayi az da olsa etkiler...