Giriş yapmadınız.

FATIH

Stajyer

• Konuyu başlatan "FATIH"

• Özel mesaj gönder

1

Tuesday, 18.09.2007, 00:20

ANMADIM ÖZUR

DEGERLI ADMIN BENIM MSN NEME E-MAIL GELDI AMA UYARI DIYOR YASAK BIR YERE GIRDIGIMI SANMIYORUM AMA HATAM VAR ISE SIZLERDEN RICAM LUTFEN BILDIRMENIZ E-MAIL NIZ ICIN TESEKKUR EDERIM SEVGILERIMLE...

maxma

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

2

Tuesday, 18.09.2007, 00:22

mailde ne yaziyordu? ne yasak bölegesi.. ve kimden gelmis?

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Tuesday, 18.09.2007, 01:37

FATIH, eger birilerine özel mesaj yoluyla bisey yazdiysan ve onlarda seni $ikayet ettiyse uyari maili almis olabilirsin...olabilirmi ?

FATIH

Stajyer

• Özel mesaj gönder

4

Tuesday, 18.09.2007, 01:56

İREM HANIM HAYIR BEN BIRSEY YAZDIGIMI SANMIYORUM..PC KONUSUDA PEK FAZLA BILGIM YOK KUSURA BAKMAYIM ama genede yazmadım emın olun :cry:

maxma

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

5

Tuesday, 18.09.2007, 01:59

Fatih ne yazmislar kim yazmis mesaji onu sölesen anliycagizda. ama nedense bayan yazmazsa yazmiyorsun sen
belkide bir bayana birseyler yazdin..
olabilirmi?

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

6

Tuesday, 18.09.2007, 02:15

FATIH, ok anladim yazmamissin ama sen yinede mailde ne yaziyor iyi oku...ama uyari uyaridir...faydasi olur zarari olmaz ;)

FATIH

Stajyer

• Özel mesaj gönder

7

Tuesday, 18.09.2007, 02:17

yok hayırrr asla ama asla bayanlara ıletı yazmam ben ben korkarım bayanlardan :)) ıı neyse bana gelen mesajda gönderen admın@allaturkaa.de den gelmıs.allaturkaa da bulunan hesabınıza yenı bır ıletı geldı ve uyarılma sıstemını actıgınız ıcın bu ıletıyı aldınız dıyor..KUSURUMA GENE BAKMAYIN NE OLUR INANIN NE ÖGRENIYOR ISEM SIZLERIN SAYESINDE ANINDA BILGILENEREK ÖGRENIYORUM.VE HELEDE BENIM GIBI PC KONUSUNDA BILGISI YOK DENECEK KADAR AZ OLAN BIR KISI SIZLERIN ÖNDERLIGINDE BIRSEYLER ÖGRENIYOR ISE BURADAN DEGERLI HOCALARIMA SORUNLARIMA ISIK TUTAN YETKILILERE TESEKKURLERIMI VE SUKRANLARIMI BIR BORC BILIYORUM.(bana kızmassanız böyle bır acemı ögrencınız varken sızın zamanınızı aldıgı ıcın bıraz utanıyor yenı yenı sorular sormaya)SIZLERE COK AMA COK TESEKKUR EDERIM.PC KONUSUNDA GERCEKTEN EMEGI ILE AYDINLATICI KESTIRME YOLLARINI BIZLERE VE BANA SUNDUNUZ ICIN SIZLERE TEKRARDAN MINNETTARLIGIMI BILDIRMEK ISTERIM HAKKINIZI HELAL EDIN HAKKINIZ ÖDENMEZ..GERCEKTEN

maxma

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

8

Tuesday, 18.09.2007, 02:19

sana özel bir msj gelmis. kardes.
üste radyo forum diye devam eden butonlardan özel bir. mesaj var butonuna tikla ögren.. ne yazmis sana kim yazmis.

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

9

Tuesday, 18.09.2007, 02:26

FATIH, kardesim korkma :) orda yazan linke tiklarsan yazdigin birseye cevap gelmis demektir onu söylüyo mail :)

uyari sistemini profiline girip deaktive edebilirsin fakat cok faydali...bir baslik actiginda veya bir yorum yazdiginda sana mail olarak oraya bir cevap yazildi diyor...eger takip etmek istemiyorsan ikinci link olur mailde onu tiklarsin cevap verildiginde mail almazsin...

veya baslik altinda altta gördügün kisimdaki yeri tikla o konuda yazi oldugu zaman sana mail gelmez...

maxma

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

10

Tuesday, 18.09.2007, 02:28

özel msj geldigindede böle uyari veriyor lakin.. özel msjida gelmis olabilir ikisinede baksin artik..

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

11

Tuesday, 18.09.2007, 02:31

Alıntı sahibi ""FATIH""

neyse bana gelen mesajda gönderen admın@allaturkaa.de den gelmıs.allaturkaa da bulunan hesabınıza yenı bır ıletı geldı ve uyarılma sıstemını actıgınız ıcın bu ıletıyı aldınız dıyor

ileti almissin Fatih...
bazen kisisel mesaj aldiniz diyor o zaman yukarda kirmizi yanar *özel mesaj yazan kisimda orasini tiklarsan okuyabilirsin yada mail'deki linki tikla okursun...
umarim yardimci olabildim...

FATIH

Stajyer

• Özel mesaj gönder

12

Tuesday, 18.09.2007, 02:35

TEKRARDAN HAYIRLI GECELER GENE BEN ACEMI FATIH ARKADASLAR SIZLERE ARKADASLAR DIYE HITAP EDIYORUM AFFEDIN IYI NIYETLI OLDUGMDAN DOLAYI SÖYLEDIGIME INANIN LUTFEN((: SIZLERE GENE YAZMISTIM AMA CEVAP ALDIM GUZEL BIR SEKILDE PORTPROT ACTIM HAZIR FAZLA ARKADASTA YAZMIYOR IKEN SIZLERE ILETMEK ISTEDIM PORT U YUKUYORUM PC MIN IP NOSUNU DA ÖGRENDIM DEDIGINIZ GIBI GÖSTERGELI SAYFADA FAKAT YENI VERIYONDA HALA THIS PC -PRODUCER - GÖSTERIYOR ESKI VERSIYONDA ISE ISTATICS +- ISARETI VAR EN USTE YÖNLENDIRMEYI VE GÖSTERILENI AYNEN YAPTIM SIZCE SORUN NEDEN KAYNAKLANIYOR OLABILIR.YADA EGER BENI YALNIS ANLAMAZ ISENIZ.MSN DEN YÖNLENDIRME ILE BIR BASKASI YAPABILIYORMUS.EGER ERKEK OLAN ARKADASIMIZ VARSA YALNIS ANLAMAZ ISE BANA YARDIM CI OLABILIRMI ORADAN YARDIMCI OLACAGINIZA ZATEN HIC SUPHEM YOK ORASI KESIN SUPERMODERATÖR MAXXA VE VIP IREM SIZLERE BURADAN ÖZELLIKLE BU SAATTE YARDIM ETTINIZ ICIN AYRI AYRI TESEKKUR EDERIM IKINIZE..TABI HERKES YARDIMCI OLUYOR AMA SIZLER BU SAATTE BENIM GIBI ACEMIYI BILGILENDIRIYORSUNUZ GERCEKTEN EMEGINIZIN ÖDENMEZ...

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

13

Tuesday, 18.09.2007, 02:55

FATIH, firewall engelliyordur veya antivirüs programin eger gereken diger islemleri dogru yaptiysan (ip sabitlestirme+modemde udp port acma)

eski sürümde statistics +- olmamasi gerekiyor --> +! böyle olmasi gerekiyor...ve yeni sürümde mapping + yazmasi gerekiyor...ögrenmenin yolu deneydir...mutlaka sorunun kaynagini bulabilirsin ve sorun hallolur insallah diyorum...iyi geceler...

FATIH

Stajyer

• Özel mesaj gönder

14

Tuesday, 18.09.2007, 03:26

irem kardes evet aynı dedıgım sekılde yazıyor.bır unuttugum sey benım pc 80gb lık hafızalı ve ıkı tane antıvurıs programı yuklu herhangı gıbı engelı olurmu.?agır gelır mı acaba pc ye avanst ve ad-aware se personel ısımlı ıkı antı vurıs programı ustelık bırde firewall ıse ıp degıstırmeyı yapınca pc nete gırmedı net sayfalarının hıc bırıne gırılmıyordu bende bılgısarımdan sonra bazı yerler gectım ve gırerek ınternet ıletısım kuralları(TCP/IP)Yazan yerı tıkladıktan sonra ıp numaramı gırdım 192.168.1.xx gıbı,,alt ag maskesıne ıse 255.255.255.0,,varsayılan ag gecıdı ne ıse 192 168.1.1 en altta ıkı bos kutulu olan yere ıse bırıncı basta olana en atta sunu yazdım ok ledım hala aynısı var.192.198.1.1 tıkladım.ondan sonra bıraz gelısme yasayarak eskı versıyonda +- yenıde mappıng gı kapalı gördum baslattan windos guvenlık duvarından>>özel durumları actım flatcast 4.16 yazıp ekledım.bırde yenı versıyon lu suan oldugum radyoda ıstatısc bende flatViewer V4.16.29 JUN 26 2007 yazıyor.yanı o göruntulu sayfada bana denılen ve gördugum ...2006 lı olması gerekıyor dıye yazı vardı.radyodan flatviewer bende aynı sekılde yazmıyor.son bır derdım daha konuyla baglantılı olarak ıp nosunu ben 192.168.1.xx lı yazıyordu pc de ag baglantılarından(TCP/IP)ın oldugu yerdekı ıp adresıne ıse aynı ıpı gıdrım en basa usttede belırtıgım gıbı.?BU GARIP BASKENTLI FATiH IN DERDI BU (BU ACEMI BUNU BIR HALLETSE 2 TANE HOROZ KESECEM INANIN)IREM KARDES SENIN BASINI FENA HALDE AGRITTIM HAKKINI HELAL ET.(ahırette bana sen benı sınır ettın dunyada demeyın sakın) :)))) HADDIM OLMADAN BIR KELIME BIR KUSURUM OLDU ISE AFFEDIN ALLAHA EMANET OLUN HAYIRLI GECELER HAYIRLI RAMAZANALR..YARDIMLARINIZ ICIN HEPINIZE MINNETTARIM IREM KARDES SANA VE MAXXA KARDESE TEKRAR TESEKKURLERIMI SUNUYORUM...

*meltem*

Stajyer

• Özel mesaj gönder

15

Tuesday, 18.09.2007, 10:58

FATIH,
Baslat --> Tüm programlar --> Donatılar --> Komut sistemi

Çıkan ekrana ipcconfig/all yaz ve ip numarani ögren

Dns sunucu sabittir. ip adres kismini da sabit olacak sekilde degiseceksin
örn: dns= 192.168.1.1
sen ip kismini =192.168.1.2 yapabilirsin son iki rakam 2-244 arasi olabilir

yaptikta sonra 4.16 ile yayın yapan bir radyoya gir ve statistic e tıkla this pc ye bak + ise sorun hallolmustur :D

FATIH

Stajyer

• Özel mesaj gönder

16

Tuesday, 18.09.2007, 12:02

MELTEM KARDES SÖYLEDIGINIZI UYGULADIM AMA YENI VERSIYONDA IKISDE KIRMIZI ISARET ILE - YI GÖSTERIYORLAR.DENEME AMACLI BIRDE ESKI VERSIYONU DENEDIM ISTATISC -- IKI TANE EKSI ISARETI VAR.ÖNCEDEN YAPTIGIM AYARLAR ILE +- GÖSTERIYORDU ESKI VERSIYONDA SIMDI IKISDE EKSI OLDU.+ VEYA - OLMASI GEREKIYOR DIYE BILIYORUM AMA BU CITF ISARETLER NASIL MEYDANA GELDI ANLAYAMAZ OLDUM KESKE O ISTATICS -- YAZAN KUTUYU KOPYALAMA IMKANIM OLSA SIZE GÖSTERE BILSEM BU MUMKUN MU ACABA

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

17

Tuesday, 18.09.2007, 13:43

FATIH, gerek o kutunun resmi hepimizde ayni ne demek istedigin acik..
fakat iki antivirüs programi ve birde windows firewall :s045:
bir güncel olan antivirüs programi her isini görür ! ve her antivirüs programininda firewall'u vardir yani demek oluyor ki sen windows firewall'de port acsan bile flatcast icin antivirüs programinda acmadigin zaman yine firewall engeli ile karsilasabilirsin fakat antivirüs programin uyari vermeyebilir (bende bu sorun vardi)
ip sabitlestir meltem'in yazdigi gibi kendi ip'ni bulabilirsin ve modemine girip orda udp port acman gerekiyor-->BU BASLIGI TIKLA

sonra virüs programinin neresine girip nasil acacaksin Port'u kendin bulmamilisin cünkü her virüs programinin yapisi farkli, sorry

emin ol bu islem benimde biraz vaktimi almisti ama Mapping + yaziyor artik ;)

Aycicek

Acemi

• Özel mesaj gönder

18

Saturday, 29.09.2007, 13:47

selam sizden yardim istiyorum Alllaturkaa da ne varsa hemen hemen hepsini okudum ama benim sorunuma yine cevap alamadim sorun su ben yayin aldim zaman radiyoya giremiyorlar hata ip numarsi bilene destirdime yine olmuyor sorunun nerden geldini yazarsaniz cok sevinirim sevgi ve saygilarimi sunarim cicek.fm adina

ZenNube

Orta Düzey

• "ZenNube" bir kadın

• Özel mesaj gönder

19

Saturday, 29.09.2007, 14:03

Alıntı

Alllaturkaa da ne varsa hemen hemen hepsini okudum

bana bek inandirici gelmiyor!! :blink:

heryeri okumus olasan assagdaki iki basligida okurdun!

1. http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=1770 (nedenleri)
2. http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=3297 (cözümü)