Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
emeğinize sağlık güzel bir uygulama
Bu konuda emeği geçenlere teşekkürler.Süper bir uygulama..Tebrikler
KIM YADA KIMLER DUSUNDUYSE BU HIZMETI BENLERCE TESEKULER COK FAYDALI BIR HIZMET
son zamanlarda ruletten düsen radyolardaki muzikler cok kötü, djler bu tür muzikleri kim dinler diye hic düsünmüyor
Rulet de Radyonun Ismini Yazmak istiyorum
Örnek NelerYokki FM
http://www.allaturkaa.de/radyo/sidlist.php
Bazi Radyolarin Ismi Rulet de Yaziyor ve bende Kendi Yayinimin Ismisini Cikmasini Istiyorum Acaba Bu konuda Bana bilgi Verecek Olan Kimse varmi??
saygi Ve Sevgiyle STYLO_MEMO...
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "ARABANFM27" (25.08.2010, 01:09)
tek daha evel okuyup veya duyduklarimi sana iletebilirim.
-ilerde radyo rulet sistemi degisecekmis
-listede sid yerine ismi görünen radyolarin yayin süresi -en az 18saat olmasi gerekmis
-listede ismi olan radyolarin diger radyolara karsi cok avantaji olacakmis
Nasil yani Anliyamadim ???
Evet arkadasim yakinda Rulet sistemi degisecek ve cok daha avantajli olcak. Tam olarak ne zaman geceriz bilmiyorum yanliz Cereninde dedigi gibi Sid numarasi yerine isminin görünmesini isteyen Radyolarin bazi kritierleri yerine getirmesi gerekiyor. Mesela günde en az 18 saat acik olmasi gerekiyor. Daha detayli aciklama en kisa zamanda yapilacaktir.
Tsk ederim Ileti icin Ha®uN
gERÇEKTEN ÇOK BEĞENDİM
Harika bir şey sizleri alkışlıyorum [edit] radyolara kendilerini tanıtma imkanı sunmuşsunuz.
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "MeRaL" (29.08.2010, 13:34)
@all
Bütün yasakli SID'lerin yasagi kaldirilmistir
gecikmis bayram hediyesi
Sid Listesi
s.a arkadaşlar sid listesinde bazen radyo ismi görüyorum sid numarası yerine nasıl yapılıyor bilgisi olan varmı
mrb
yha bu sid i nerden ekliyoz yardımcı olacak yokmuu..!!
radyo rulet sid yasagı...!
5 gün oldu hala bir sonuc alamadik...ilgililerden cvp bekliyorum...sid:1138706 ....hala yasaklıyız...?
@ressam_ck
yasaklar acik ve net olarak yaziyor --->
Radyo AllaTurkaa Hizmetinizde
durup durduklari yerde radyonu yasakladiklarini pek sanmiyorum, yasagin nedenini siz daha iyi bilmelisiniz.
özel günlerde (bayramlar, yilbasi, yildönümleri vs.) tüm sid yasaklari siliniyor!
harıka bı ozellık olmus tebrıkler
radyo ismi
slm benimde bir sorum olacak bir iki saat öncesine radyo ismi cikiyordu rultte sid nm yazinca simdi sid nm cikiyor bir nedeni varmi acaba tskler