Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
.. uykusuz kaldıgım gecelerin hesabı belkli değil sayenizde baska birkac problemime yardımcı oldunuz allaturkaa ekibine teşekkürler
Alıntı sahibi ""S€KO_FM""
yaw benım modemım phılıps sna650 kablosuz modem bılg guclu olmuo ama sebep ne ha bu arada port u flastcast 4.15 olarak actım ama kull 16 tıymıs sorun bu olabılırmı
cevabınızı beklıyorum lutfen![]()

AVRUPADA YASIYORUM BAZILARI SERVISE TELEFON ACARSAN YARDIMCI OLURLAR DEDILER AMA MALESEF YARDIMCI OLAMADILAR.BENIM MODEM SPEEDTOUCH 546T MODEL.VE PORTLARIM KAPALI.ISIN ENTERESAN YANI BENIM STASTISCIMDE NE + NE - VAR !AYRICA RESIMLERDE GOSTERDIGINIZ LAN OLAYI FALANDA BEN BULAMADIM IPIMI GIRIYORUM BAMBASKA YERLER CIKIYOR.YAYIN ALDIGIMDA KIMSE GIREMIYOR BASKASI YAYIN ALDIGINDA BEN GIREMIYORUM.ANCAK BI ARDAKAS VAR O RADYOYA GIRDIGINDE BEN YAYIN ALABILIYOR VE DINLEYICI OLABILIYORUM.O CIKTIGINDA YINE HERSEY AYNI.BANA NETIN ZAYIF DIYOLARLAR AMA SANMIYORUM VE ALAKASIDA YOK BENCE.YETKILILERDEN YARDIM ISTIYORUM PLS
(((((( SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM.HOSCAKALIN...
yani her model router'in ayri sayfasi acilir...