Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı sahibi ""crayzze54""
arkadaslar ben yeni radyo actim ama bir sorunum var
radyo sayfasi cok kucuk gorunuyo bunu nasil buğutecem bana yardim plc emeğinize sağlik http://hayalfm.ile.biz/
Alıntı sahibi ""wanted""
sitenin adresini verseydin daha net anlardik doymusfm. Guest olayı su sekilde Flatcast admin panelinden log out yapmazsan o nickle girersin. Diger radyolar da dahil.
Alıntı sahibi ""**ASI~KIZ**""
SLM FLATCAST YETKILILERI VE DIGER ARKADASLAR.BIRDEN FAZLA SORUM OLACAK YETKILILERE YA SU PORTLARDAN BISEY ANLAMADIM BU 1.IKINCISI STATISTICK IN YANINDA NE + BU NEDE ! VAR BENDE HIC BIR SEY YOK YANI HATTA GOSTERDIGINIZ RESIMDEN DEGISIK BIR STASTISTICK CIKIYO BENDE BUNUN NEDENINI OGRENEBILMEM MUMKUNMU ACABA VE STASTISTICKIMI BURAYA KOPY YAPSAMDA BAKSANIZ BIRSEY OLURMU YANI KISIYE OZELMI BU STASTISTICK BASKALARIDA GORSE BIRSEY OLMAZ DIMI SAKA BIR YANA CVP BEKLIYORUM TEK EDERIM