Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

moskovali

Stajyer

• Özel mesaj gönder

81

Thursday, 19.08.2010, 22:24

Selam Banada rica etsem degisik sekillerde ve renklerde dj isimleri yazabilirmisiniz zahmet olacak simdiden emeginz icin cok cok tskler : Dj GüL, Dj Mertcan, Kardelen, Poyrazz, Dj Levent... Sevgi Ve Saygilarimla....

moskovali

Stajyer

• Özel mesaj gönder

83

Friday, 20.08.2010, 20:26

Cokkk Cok Tsk ederim emeginize yüreginize saglik, fakat bir sorun var 2 Dj GüL niki, 1 Levent niki, bitanede Karedelen görebildim ben -- http://www.abload.de/img/0995ju4d.gif--<< böyle var bunlari acmammi gerekiyo ? Poyrazz demisdim onuda Ponrazz yazmissiniz n ile oysa y ile olacakdi. Ama yinede yürekden tsklerimi sevgi ve saygilarimi iletiyorum eger mümkünse yardiminizi bekliyorum. A.e.olun..

moskovali

Stajyer

• Özel mesaj gönder

84

Friday, 20.08.2010, 20:46

Pardon COk özür dilerim Hata bendeymis nikler gec acildi hal oldu yani. Tekrardan tskler ALLAH RAZI OLSUN Harikaa olmus süperrrr Ellerinize saglikk...

moskovali

Stajyer

• Özel mesaj gönder

85

Saturday, 21.08.2010, 20:38

Slm eger mümkünse bir ricam daha olacak Dj Düs, Dj Mine. Degisik renklerde ve hareketli. simdiden cok tsk eder saygilarimi sunarim.

kaptan75

Stajyer

• Özel mesaj gönder

86

Saturday, 21.08.2010, 21:13

dj isimleri

çeşitli renklerde ATİLLA

TÜRKÜLERLE GİDE GİDE yazabilirmisiniz.şimdiden teşekkürler.

• "ßy nilly" bir kadın
  • Konuyu başlatan "ßy nilly"

• Özel mesaj gönder

87

Tuesday, 24.08.2010, 22:39

Poyrazz demisdim onuda Ponrazz yazmissiniz n ile oysa y ile olacakdi.

poyraz dogru yazılmıştır. O yazı Fontu o şekilde :)

• "ßy nilly" bir kadın

• Özel mesaj gönder

89

Wednesday, 25.08.2010, 13:54

çeşitli renklerde ATİLLA

TÜRKÜLERLE GİDE GİDE yazabilirmisiniz.şimdiden teşekkürler.

ATILLA TÜRKÜLERLE GİDE GİDE bir gif mi olacak yoksa ayrı ayrı mı yazılacaklar ???

moskovali

Stajyer

• Özel mesaj gönder

90

Thursday, 26.08.2010, 20:36

Süperr Harikasinizz cok tskler dj düs ismi icin Ellerinize saglikk.. Selamlarr

moskovali

Stajyer

• Özel mesaj gönder

91

Thursday, 26.08.2010, 20:39

Birde Dj Mine icin ayri tskler :-) süperr Hepsidede harika olmus Allah razi olsun saolun.

• "ßy nilly" bir kadın

• Özel mesaj gönder

92

Thursday, 26.08.2010, 22:38

Süperr Harikasinizz cok tskler dj düs ismi icin Ellerinize saglikk.. Selamlarr

Birde Dj Mine icin ayri tskler :-) süperr Hepsidede harika olmus Allah razi olsun saolun.

rica ederim...

dosttt06

Stajyer

• Özel mesaj gönder

93

Sunday, 5.09.2010, 20:42

selam önce kadir geceniz mübarek olsun kardesim sizden bir isteğim olacak RADYOSİNCAN A HOŞ GELDİNİZ GÖNÜL DOSTLARIMIZ Yazarmısınız Mümkünse değişik renk ve şekillerde Birde dj isimleri isteyecektim değişik şekilerde
ve renklerde renkler siyah krışımı turkaaz - kırmızıkarışımı siyah - yeşil karışımı siyah - turuncu karışımı siyah- koyumavi karışımı siyah- aynı renkte beyaz karışımı
1- DJ_C-E-M-R-E SİZLERLE
2- DJ__DOST*SİZLERLE
3-DJ_GÜMÜŞ*SİZLERE
4-DJ_G Ö L G E *SİZLERLE
5-DJ__DOST* Değişik renk ve şekillerde şimdiden teşekkür ederim emeğinie ve yüreğinize sağlık kadir geceniz mubarek olsun dahanice kandilere allaha emanet olun kardeşim yazilariniz çok güzel kolay gelsin allah utandırmasın

• Özel mesaj gönder

94

Monday, 6.09.2010, 14:23

istek

slmmm gercekten calısmaların harıka ellerine saglık banada yazarmısın rıca etsem ayahnanın sesı fm hosgeldınız dj ayahnaalı fıkret
dj usta dönerlı dj can gızz dj hazalımm dj güll deyısık reklerde olursa sevınırım kolay gelsın sımdıden tsler

SiLax

Acemi

• Özel mesaj gönder

95

Tuesday, 7.09.2010, 09:11

cicidici benim icinde girimizi renkte DjGüzide ve renk secimi sana ait Mustafa isiminde bir Grafik eklermisin simdiden cok tesekkür ederim

• "ßy nilly" bir kadın

• Özel mesaj gönder

96

Sunday, 19.09.2010, 10:32

selam önce kadir geceniz mübarek olsun kardesim sizden bir isteğim olacak RADYOSİNCAN A HOŞ GELDİNİZ GÖNÜL DOSTLARIMIZ Yazarmısınız Mümkünse değişik renk ve şekillerde Birde dj isimleri isteyecektim değişik şekilerde
ve renklerde renkler siyah krışımı turkaaz - kırmızıkarışımı siyah - yeşil karışımı siyah - turuncu karışımı siyah- koyumavi karışımı siyah- aynı renkte beyaz karışımı
1- DJ_C-E-M-R-E SİZLERLE
2- DJ__DOST*SİZLERLE
3-DJ_GÜMÜŞ*SİZLERE
4-DJ_G Ö L G E *SİZLERLE
5-DJ__DOST* Değişik renk ve şekillerde şimdiden teşekkür ederim emeğinie ve yüreğinize sağlık kadir geceniz mubarek olsun dahanice kandilere allaha emanet olun kardeşim yazilariniz çok güzel kolay gelsin allah utandırmasın

99

Sunday, 19.09.2010, 11:15

Vay Vay İsimlerii Döktürmüşşün Ablamm Yinee Hepside Birbirinden Güzell Ellerinee Sağlıkk :):):):D:D :thumbsup: :thumbsup:

• "ßy nilly" bir kadın

• Özel mesaj gönder

100

Sunday, 19.09.2010, 11:17

Vay Vay İsimlerii Döktürmüşşün Ablamm Yinee Hepside Birbirinden Güzell Ellerinee Sağlıkk :):):):D:D :thumbsup: :thumbsup:

tesekkürler ablamm 10 gündür yoktum bayağı bir birikmiş :) seninde yüreğine sağlık ablamm :çakçak: