Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

.Kaptan34

Orta Düzey

• ".Kaptan34" bir erkek

• 879122
  • Özel mesaj gönder

21

Sunday, 13.09.2009, 20:27

teşekkür

Değerli site yetkilisi ve ilgili tüm yardım sever arkadaşlara gösterdikleri çaba verdikleri emeklerden ve anlamayana tekrar yöneldikleri içinde ayrıca teşekkürü bir borç bilirim . bıkmadan saygı ve sevgi ile

Birde konu saptırıldı esasen Turyap tarafından lisanslı şifreli ev kullanıcılarının vma olarak indirdikleri medya playerde çalabilldiği ses dos-yası mp3 e çevrilmiyor bir çok verilen programda [b]konu şifre koruma nasıl çözülürdü anlatmak istediğim çünkü mixere girmiyor [/b]sorun uzunluğunu kısaltmak değildi...

Şuda unutulmamalıdır bazen insan sıkışma pazarı bir şey aradığında aslında burası aklına gelmeside bu sitenin büyüklüğünü gösterir bilen bilmeyene yada linki konuyla ilgili yazarsa ona da kolaylık olmuş olur bilmeyen araştırma yapacak vakti olmaya bilir o an sıkıntılıdır oysa haşır neşir olan ise eliyle koymuş gibi bulur dikkatinizi çekerim...
saygılar

22

Thursday, 12.08.2010, 14:20

paylasım için tskler beratcan çok işime yarıyacak
Saygım adabımı aştı bu gece.

23

Friday, 13.08.2010, 15:57

paylaşımm içinn teşekkürler abi !!

TurkEce

[Forum Ablası]

• "TurkEce" bir kadın

• Özel mesaj gönder

24

Monday, 10.01.2011, 08:45

Günaydınlar,
Herkese iyi haftalar olsun :)
Beratcan bey öncelikle verdiğiniz tüm bilgiler için hakkınızı helal edin sayenizde öğreniyoruz.
Programı indirdim çünkü tema flashlarında çok lazım oluyor sizin anlatımınızla kullanacağım ama burdaki resim gitmiş.
Mümkünse tekrar ekleye bilirmisiniz?
Not;Kullanmaya başladım gene bir soru doğdu :rolleyes: 20 kbps değişken bir rakkam değilmi?
Denemeler yapıyorum,bu seçenekte sabit kalmadan (20kbpsde) üstte çıkanı tercih ediyorum ama şarkı yarım kalıyor :S
Flashlar için özellikle biliyorsunuz boyut 4mb geçtimi kodlamıyor siteler.. Burda takıldım :bilmem: help help please :D
Teşekkürler...

*Se-LiN*, yapabilirsin tabi ki

kısaca anlatiyim şarkıyı programa aldıktan sonra renki bir ekran açılır

ve alt kısımda şarkıyı dinleme butonu vardır önce ona tıkla şarkını dinelemye başlayın nerden kesmek istediğniizi bulabilmek için

bu programın diger özelliği ise şarkıdan müziği de ayırmasıdır

resimli olarak anlattım nasıl kesme yapabilceğinizi

Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "TurkEce" (10.01.2011, 09:49)

TurkEce

[Forum Ablası]

• "TurkEce" bir kadın

• Özel mesaj gönder

25

Monday, 10.01.2011, 10:24

BERATCAN bey olmadı halledemedim :bilmem:
Bir soru daha doğdu Windows media playerda dinliyorum ama swftext açmıyor şarkıyı.
İsmi kayıt ederken değiştirdim yani kayıt etmeden önce isim yazılı yeri silip ingilizceye uygun kısalttım ama gene açmıyor anladımki yapamadım swf çalmıyor şarkıyı :S

• "Beratcan" bir erkek
  • Konuyu başlatan "Beratcan"

• Özel mesaj gönder

26

Monday, 10.01.2011, 13:35

küçültmek istediginiz MP3 ü program içine aldıktan sonra

menulerde Export seçeneğinden Pro mp3 olarak seçip ve dosya boyutunu 20 kpbs 11025 olarak kayıt ederseniz pek sorun olcağını sanımyorum

eğer bu şekilde yaptıp kaydettikten sonra mp3 ünüz flash da çalmıyorsa

1. pro m3 olarak kayıt edip etmediğmize bakın
2. 20 kpbs 11025 ile kayıt ettiyseniz bir üstündekiyle deneyin örnek 32 veya 40 kpbs ile (çünkü bir mp3 ün mb'ı çok büyükse o mp3 ü çok fazal sıkıştırmak flash ta açılmamasına sebep verebilir
3. bunları denedikten sonra tekrar flash a aldığnızda açmıycak olursa mutlaka eksik bişey yapıyosunuzdur

ozaman >>> 20 kbps 32 kpbs 40 kpbs olarak tüm ayarlarda teker teker kaydedip deneyin mutlka birinde olcaktır
MERHABA ..!!

TurkEce

[Forum Ablası]

• "TurkEce" bir kadın

• Özel mesaj gönder

27

Monday, 10.01.2011, 13:39

Offf sizi bekliyordum.
Hatayı sayenizde daha okurken buldum bile " Pro MP3 olarak kaydetmiyorum!"
Hemen deniyorum ;)
Birde şu belirli bölümü kesmeyi anlatan resim açılmıyor onuda tekrar ekleyebilirmisiniz?

TurkEce

[Forum Ablası]

• "TurkEce" bir kadın

• Özel mesaj gönder

28

Monday, 10.01.2011, 14:04

Olduuuu :thumbsup: dediğim gibi hata MP3 seçeneğini ProMp3 yapmamamışım :D
Çok teşekkürler ellerinize sağlık...

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "TurkEce" (10.01.2011, 14:12)

• "Beratcan" bir erkek
  • Konuyu başlatan "Beratcan"

• Özel mesaj gönder

29

Monday, 10.01.2011, 14:14

bende tüm resimler açık sanırım sizin tarayıcı kaynaklı sorun olabilir
MERHABA ..!!

TurkEce

[Forum Ablası]

• "TurkEce" bir kadın

• Özel mesaj gönder

30

Monday, 10.01.2011, 14:20

Resime sağla tıklayıp resmi yeni sekmede aç dedim resim kalesi ana sayfaya yönlendirdi bir tek o resim açılmıyor çok oldum bende ama :D

31

Wednesday, 12.01.2011, 20:40

Paylasim icin tskler cok guzel bi anlatim olmus ilk firsatda deniycem tskler.