oysa baskaslari küfür edince , sadece modlar tarafindan editleniyor ...
küfür eden kisiye göre degisiyo bu konu sanirim kardes
ulu orta küfür edenler yeri gelir bas taci edilirler,bu düzen böyle aldirma sen
benim anlamadigim küfür yiyen birisi vardi,dert yaniyodu bana küfür etti sesinizi cikarmadiniz diye,nedense önce o bas taci etti küfür edeni..
gercekten sorun yaratanlar,gercekten olur olmaz herseyi editleyenler,yada gercekten sorunlara cözüm bulabilen insanlar nerde artik acaba merak ediyorum
simdi ne zaman bi üyenin sorunu olsa,bunu foruma yansitip cevabini almak istese,karsisinda aldigi cevap kisa ve öz "sorun yaratma,haddini bil"
o yüzden birak kardes bu tür sorunlarla ugrasmayi,sen yada ben,yada bi baskasi gelip burda bi sorununa cevap aradiginda alicamiz cevap belli
aldigimiz cevapla da kalmayiz,forum düzenini bozmakla suclaniriz birde
keske gercekten forum düzenini bozanlarla ugrasilsa artik hic fena olmuycak
keske tüm yönetici arkadaslar bi sorun oldugunda iclerinden konunun muhatabi kimse yada en yetkilisi kimse sadece o yapici bi sekilde aciklasa konuyu
ortada ne sorun kalir nede tartisma
bundan cok baska konularda gördük bunu,nerde bi sorun tüm yetkililer cevap verme derdinde,bi insanin üstüne o kadar cok yetkili gelirse insan ister istemez gerilir tabi
ama nedense bi üyenin gercekten bi sorunu oldugunda (flatcast,radyo vs..) nedense ortalikta bikac yetkili disinda kimse kalmiyo
biz burda"flatcastla ilgili bi sorun oldugunda forumdan cikiyorum cevap veremem" diyen yetkilide gördük
iyi hatirliyorum böyle bi konuda,baska bi yetkili gelip"masallah tüm yetkililer burda,bi sorun olsa kim cevap vericek " demisti
keske ayni cümleyi yine kullansa