Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
slm kardes, rica etsem banada hemen yukarıda bulunan yanı dj özkana yazdıgın turuncu ve sarı nık modelinden 1- seslisuslu.com - pembe renk 2- suslu - turuncu renk 3- Poyraz -yeşil 4- MiniMini - turkuaz renk , yazarsanız sevınırız
Bu mesaj 3 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "yasemence" (6.08.2010, 12:43)
Nıkler güzel olmus emeklerıne saglık tskler sadece keske iki tane yesik iki tane sarı yerıne, kırmızı koyu pembe de ekleseymışsın müsait bır zamanında yapasan sevınırım ALLAH RAZI OLSUN HAKKINI HELAL ET.... ( BIRDE BENIM ISSTEGIM GOOGLEYE seslisuslu lınkıne düsmüş. bu benı çok rahatsız etti oradan nasıl kaldırabilirim lütfen bana yardımcı olun)
sana çok çok çokkkkkkkk tesekkür edıyorummmmmm.... kocaman kocaman sevgılerr......ama farklı kaydet yaptıgımda nıkler hareketsız oluyor neden acaba ona üzüldüm baya bendemı sorun var anlamadım gıttı ((
o kadar ınce ayrıntılı açıklama yaptıgın ıçın saol ama ben bız nıklerı radyoda deılde farklı yerde kullanacaktık
farklı kaydetten hareketlı almamız lazımdı tuhh yaaa (( ne yapcaz şımdı (