Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• Özel mesaj gönder

882

Monday, 2.08.2010, 09:20

Dj MadlééN. Yaparsan Sevinirim kardesim Şimdiden Saol

yasemence

Stajyer

• Özel mesaj gönder

883

Monday, 2.08.2010, 15:34

slm kardes, rica etsem banada hemen yukarıda bulunan yanı dj özkana yazdıgın turuncu ve sarı nık modelinden 1- seslisuslu.com - pembe renk 2- suslu - turuncu renk 3- Poyraz -yeşil 4- MiniMini - turkuaz renk , yazarsanız sevınırız

Hulya 63

Stajyer

• "Hulya 63" bir kadın

• Özel mesaj gönder

885

Tuesday, 3.08.2010, 17:09

:love: Desing Hulya :love:
Tesekkurler DELIKURT eline emegine saglik ..

• "cicidici" bir kadın

• Özel mesaj gönder

886

Tuesday, 3.08.2010, 20:19

slm kardes, rica etsem banada hemen yukarıda bulunan yanı dj özkana yazdıgın turuncu ve sarı nık modelinden 1- seslisuslu.com - pembe renk 2- suslu - turuncu renk 3- Poyraz -yeşil 4- MiniMini - turkuaz renk , yazarsanız sevınırız

• "serpil_X" bir kadın

• Özel mesaj gönder

887

Tuesday, 3.08.2010, 21:45

merhabalar DJ BAHAR yazabilir misiniz ? şimdiden tesekkürler...

889

Wednesday, 4.08.2010, 13:24

HTML

1
merhabalar DJ BAHAR yazabilir misiniz ? şimdiden tesekkürler...

• "serpil_X" bir kadın

• Özel mesaj gönder

890

Wednesday, 4.08.2010, 16:42

teşekkürler cicidici tesekkürler efsa ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar :)

891

Wednesday, 4.08.2010, 19:13

GULE GULE KULLAN ARKADASIM

• "cicidici" bir kadın

• Özel mesaj gönder

892

Thursday, 5.08.2010, 03:11

GULE GULE KULLAN ARKADASIM

emeğine sağlık efsa :)

• "cicidici" bir kadın

• Özel mesaj gönder

893

Thursday, 5.08.2010, 03:12

teşekkürler cicidici tesekkürler efsa ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar :)

rica ederim:)

yasemence

Stajyer

• Özel mesaj gönder

894

Friday, 6.08.2010, 12:16

Nıkler güzel olmus emeklerıne saglık tskler sadece keske iki tane yesik iki tane sarı yerıne, kırmızı koyu pembe de ekleseymışsın müsait bır zamanında yapasan sevınırım ALLAH RAZI OLSUN HAKKINI HELAL ET.... ( BIRDE BENIM ISSTEGIM GOOGLEYE seslisuslu lınkıne düsmüş. bu benı çok rahatsız etti oradan nasıl kaldırabilirim lütfen bana yardımcı olun)

Bu mesaj 3 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "yasemence" (6.08.2010, 12:43)

• "cicidici" bir kadın

• Özel mesaj gönder

895

Saturday, 7.08.2010, 04:10

Nıkler güzel olmus emeklerıne saglık tskler sadece keske iki tane yesik iki tane sarı yerıne, kırmızı koyu pembe de ekleseymışsın müsait bır zamanında yapasan sevınırım ALLAH RAZI OLSUN HAKKINI HELAL ET.... ( BIRDE BENIM ISSTEGIM GOOGLEYE seslisuslu lınkıne düsmüş. bu benı çok rahatsız etti oradan nasıl kaldırabilirim lütfen bana yardımcı olun)

yasemence

Stajyer

• Özel mesaj gönder

896

Saturday, 7.08.2010, 11:40

sana çok çok çokkkkkkkk tesekkür edıyorummmmmm.... kocaman kocaman sevgılerr......ama farklı kaydet yaptıgımda nıkler hareketsız oluyor neden acaba ona üzüldüm baya bendemı sorun var anlamadım gıttı :(((

• "cicidici" bir kadın

• Özel mesaj gönder

897

Saturday, 7.08.2010, 12:12

sana çok çok çokkkkkkkk tesekkür edıyorummmmmm.... kocaman kocaman sevgılerr......ama farklı kaydet yaptıgımda nıkler hareketsız oluyor neden acaba ona üzüldüm baya bendemı sorun var anlamadım gıttı :(((

rica ederim:)
yasemence, gifleri farkli kaydet yapmana gerek yok...aşağıda nasıl yapman gerektiğini ekliyorum...

Normal yayın yapar gibi Radyonuzu açtınız. Kullandığınız Temanın arka bölümüne girebilmek için ilk önce tema üzerinde sağ tıklayarak "design tool' a geçiyoruz. "insert" tıklayarak "pictures" i seçiyoruz. şeffaf bir kutucuk ortaya çıkacaktır. kutunun üstüne sağ tıklıyoruz ve üstte çıkan "pictures" den açılan menü içinden "Change URL Source" e tıklıyoruz. Burada her dj isminin altında URL linkleri hazır bir şekilde var. URL Linki kopyalıyoruz ve şeffaf kutunun içinde çıkan beyaz bölgedeki yazanları silip oraya yapıştırıyoruz. yapıştırdıktan sonra "enter" tıklıyoruz ve ismin belirginleşmesini bekliyoruz. maus la dj isminin bulunduğu kutuyu temanın istediğin bölgesine sürükleyerek götürebilir, istediğin gibi küçültüp büyütebilir veya uzatabilirsin. Her işlem bittikten sonra "design tool" penceresinin üst kısmında (menü çubuğunun olduğu yerde) "disket simgesine" tıklıyoruz. Çıkan küçük pencereye "ok" diyoruz ve "presents" tıklayarak temamızın ön böümüne yani radyomuzun genel bölümüne geçiyoruz. Bitti !! Kolay Gelsin :)

yasemence

Stajyer

• Özel mesaj gönder

898

Saturday, 7.08.2010, 12:56

o kadar ınce ayrıntılı açıklama yaptıgın ıçın saol ama ben bız nıklerı radyoda deılde farklı yerde kullanacaktık
farklı kaydetten hareketlı almamız lazımdı tuhh yaaa :((( ne yapcaz şımdı :((

• "GİTARİST-FM" bir erkek

• Özel mesaj gönder

899

Sunday, 8.08.2010, 01:28

Selamlar Efenim ;)

RİCA ETSEM BANADA BİR KAÇ DEĞİŞİK ŞEKİLDE ŞÖLE GÜZEL DJ GİTARİST DİYE YAZARMISINIZ ACABA ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER EFENİMMM ;)

• "cicidici" bir kadın

• Özel mesaj gönder

900

Sunday, 8.08.2010, 04:16

o kadar ınce ayrıntılı açıklama yaptıgın ıçın saol ama ben bız nıklerı radyoda deılde farklı yerde kullanacaktık
farklı kaydetten hareketlı almamız lazımdı tuhh yaaa :((( ne yapcaz şımdı :((

yasemence, bana daha detaylı bilgi verebilirsen, nereye ve nerde kullanıcağınıza dair, daha fazla yardımcı olurum...