Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

21

Sunday, 1.08.2010, 01:48

birkere pasif ettinmi tüm önceki sistem geri yüklemeleri sıfırlanır.
nezamanki yeni bir program yüklersiniz ozaman o program tarihi ve ondan sonraki tarihler geçerli kalır

eski geri yüklemeleri artık unutun ^^

22

Sunday, 1.08.2010, 02:13

Peki Eda Arkadaşım Şöyle Düşünsen Yani Yapsan

Sistemi Geri Yüklemek Yerine Şayet Elinde Format Cd'si Warsa Format Atmak Değilde Sistem Kurtarmayı Denesen ???

Böylelikle Hem Programların Hemde Verilerin Bir Zarar Görmeden Yeniden Xp Yada Vista İşletim Sistemin Neyse Onu Kurmuş Olursun ;)

23

Sunday, 1.08.2010, 02:24

güzel fikir
ayrıca sistem kurtarma yapmak yüklü programların olduğugibi kalması demektir

nasıl olduğunu bilmiyorsan burdan resimli anlatım olarak veya neler yapman gerektiğini anlatabiliriz

• "ZamansizEsinti" bir erkek

• Özel mesaj gönder

24

Sunday, 1.08.2010, 16:15

bu CD sisteminiz çöktüğünde yada açılmadıgında kurtarıcı gibi yardımınıza koşuyor
CD direk ram den açılarak verilerinizi kurtarmanızı sağlıyor ve CD de birsürü program mevcut

boyutu 195 mb rardan çıkınca 432 mb olan .iso dosyasını Nero vb. prğ.. ile CD kalıbı olarak 24x gibi düşük hızda yazdırın ve cd yi takıp sistemi cdromdan başlatın
[edit]
(alintidir)

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "ZeN" (1.08.2010, 16:38)

ZeN

Bilge

• "ZeN" bir kadın

• Özel mesaj gönder

25

Sunday, 1.08.2010, 16:39

program paylasimi yapilmiyor malesef
eklemis oldugunuz programin isminide yazmamissiniz
yasal ucretsiz programmi bilmek zor..

ayrica eklemis oldugunuz program icin virus taramasi sonucu..

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "ZeN" (1.08.2010, 16:46)

• Özel mesaj gönder

26

Monday, 2.08.2010, 07:18

ZEN anti virus programlari bu tür programlari virus olarak algiliyor bu programi 5binden fazla insan indirdi kurdu problem degil aksine bilgilerini kurtardilar cok onemli bir paylasim o virusler korkutucu gorunuyor korkmayin bu CD sistem kurtarmak icindir illegal degildir ama istemiyorsaniz kaldirbilirsiniz saygilar

27

Monday, 2.08.2010, 12:20

ZamansizEsinti

hardiskten bilgi kurtarmak çok pahalı bir işlemdir.
böyle pahalı işlemleri yapacak programıda nette paylaşacaklarına ihtimal veremek biraz yanlış olur

virüsprogramını kapatıp o programı çalıştırmanın getirebileceği sorunlarınıda kimse kabullenmez dolayısiylede bizde kabullenemeyiz

Alıntı

illegal degildir ama istemiyorsaniz kaldirbilirsiniz

:thumbup:

• Özel mesaj gönder

28

Monday, 2.08.2010, 13:49

beratcan süper modum harddiskten bilgi kurtarmak neden pahali olacak EASY recovery bu alanda en iyisidir start yapiyorsun silnen formatlanan ne varsa geri getiriyor film oyun muzik program vesaire geri kaldirirlir program silinir atilir saygilar

29

Monday, 2.08.2010, 14:35

dosyalarını kurtarıyor ama açamıyorsunuz. 2 cigalık veri kurtarmak isterseniz 80 saat beklemen gerekirki sonuçta dosyaları açacağınız kesin bile değil anlatmak istedğim buydu

denediğim bir programdır bilirim

kesin sonucu yok

onun için dedim gerçek anlamda veri kurtarmak pahalı bir işlemdir diye ;)

EDA-BURSA

Profesyonel

• "EDA-BURSA" bir kadın
  • Konuyu başlatan "EDA-BURSA"

• Özel mesaj gönder

30

Monday, 9.08.2010, 16:10

Teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için sorun ekran kartındaymış işin kötüsü yeni bir ekran kartı kullansamda aynı sorunu yaşıyorum bir çok tamirciye baktırdım sonuç alamadım son çare olarak ekran kartını çıkartıp onboard girişini kullanıyorum performans biraz düşük olsada şimdilik idare ediyorum

• Özel mesaj gönder

31

Sunday, 15.08.2010, 13:31

bunun iciun yapilabilecek en iyi sey kasayi acip pervanelerin oldugu yeri iyi bir sekilde temizlemek bunlari yapdikdan sonra kapanma isi ortadan kalkar bende ayni sorunu yasadim simdi sorun gitti

• "POYRAZ53" bir kadın

• Özel mesaj gönder

32

Wednesday, 29.09.2010, 02:05

Alıntı

kasa şu anda açık dünden beri bilgisayarım kapanmıyor kasayı kapattığım anda anında kendini resetliyor temas eden herhangi bir şey yok dikkatle inceledim iyi bir antivürüs programıyla taramada yaptım değiştirtiğim Power Supply 250 watt bilgisayar kaldırmıyor olabilirmi en az kaç watt olmalı güç kaynağı??
Merhaba EDA kardeşim şayet kasanın yankapaklarını kapatıyor ve makine kendiniresetliyor ise vede normal kasa kapalıyken ne fan sorunu nede herhangi bir yüklenmeden kaynaklanır sadece ve sadece işlemci soğutucusu ( aliminyum petek ) le işlemci arasında bulunan sıvı ( silikongres ) in zaman la elyaflığını yıtırmesenden kaynaklanır.sadece işlemci soğutucusnu peteğini söküm işlemciyle temasını sağlayan silikonu terardan iletişken duruma getirip takmanız.
NoT. Makine PC kendini resetliyor ise bunun tek sebebi işlemci yeterince sıcaklığını dışa verememekten kaynaklanır + sı yok oto resein teşekkür ederim
Poyraz53: Bilgi işlem yüksek mühendisi

EDA-BURSA

Profesyonel

• "EDA-BURSA" bir kadın
  • Konuyu başlatan "EDA-BURSA"

• Özel mesaj gönder

33

Tuesday, 26.10.2010, 22:55

Teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için sorun tamamen ram in birinin bozulmasından kaynaklanıyormus :)

34

Wednesday, 27.10.2010, 11:59

Masa ustundeki bilgisayarım secenegine sag tiklatın ve özelliker secenegine basın.

Ordaki menulerde "sistem geri yükleme" başlığına tıklatın.
"Bütün sürücülerdeki sistem geri yüklemeyi kapat" kutucununu işaretli olmaması gerekir..
İşareti kaldırdıgınızda aşagıdaki menude süsrücelr aktif olucaktır..

Daha once acikken bu işlem ile yedeklememişseniz geri yukleme noktalarında bir yedek göremezsiniz..

Pc isinma sebeblerinide arkadaşlar sölemişler..
İhtimal olarak bende sölim.
Eğer pc nizde birden cok ram takılı ise, tek tek takarak pc nizi çalıştırıp kontrol edin.
Kasa kapagını kapattığımda reset atıyor demişsiniz, bir yerden şasş alıyor olabilir. Yani elektrik ile temas ettiginde başak bir alandan anakartınıza buda resete yol açablir belki.
Kasanızı yerle temas etmicek şekilde konumlandırıp deneyin..
Altına elektirigi gecirmicek karton gibi benzeri şeyler koyup deneyin..

sogutma ve parcalarınızda sorun olmadını düşünüyorsanız ana kartınızı mutlaka kontrol ettirin.
eski bi modelse biosunuda güncellettirin..

imşallah sorununuz giderilir.