cok guzel böyle bir aynisindan ismi toprak degil de biri perihan biri battal46 biride yusuf riça ede bilir miyim cok guzel ol mus gercek ten ben tema yabaini daha bil miyorum tsk ederim mesajini beklerim
kelebek abla perihan iicn iism yazarmiisn perihan kelebek ablanin eklediği bölüm var isim yaziyor ordan isimleri alip ekleye bilirsiniz simdiden kolay gelsin
Emegınıe yuregıne saglık Ekın cok guzel olmus , Ekınn sanırım ılk defa 1 aldın sen burda ben , kaan , ruyamm herkez 1 aldı sen yenı tanıstın sanırım hayırlı olsun , takma oluyor oyle
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
tsk ederim özgürüm tsk ederim gelincik vallaa emek veriyor tema yapan arkadaslar bunu düşünmesi gerek o bir veren arkadas kimse cok yanlis birini sevmeye bilirsin ama hakkaniyetli olmana engel deyildir onu sevmemen ben de alisacam sanirim 1 e
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
yine sade ve zarif calsima olmus ekin tbrkelr bu arada sanada hayirli ugurlu olsun diyim 1 alan kervanlilara sende katilmis oldun
temaya geliyim)ooooo kimler gelmis efendim fontu az daha kucuk olabilirdi ve imzani ve diger fontu beyaz olarak kullanmisin digerleri ile ayni tonlarda olsa daha zarif olur.
eline emegine saglik ve basarilarinin devamini dilerimm
iyi olmak istiyorsan.once kotu olduguna inan
[url]http://www.ruyaselifm.blogcu.com/[/url]