Dort ayaklılardan zarar gelmez sen asıl iki ayaklılardan kork
Arkamı dönmedikçe onlardan korkmuyorum ama eğitimini aldım arkamdan olanları,olacaklarıda biliyorum Eee sadece bankacılık yapmadık banka eğitmenliğide yaptık.Gençler yetiştirdik Türümde deneyimliyim,tecrübeliyim Çok ender yanılıyorum Eh o kadarda hata olur değilmi ama
üzgünüm seni kırdığım için
üzgünüm bütün olanlar için
üzülmeyin herkesi çözebilirsiniz ama ben herkes değilim çözememeniz doğal :-))) SENİ SEVMEDİĞİM YALANNNNNNNNNN ! güzel şarkı dinlemenizi tavsiye ederim...
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "yeşilmavi" (20.07.2010, 18:39)
üzgünüm seni kırdığım için
üzgünüm bütün olanlar için
üzülmeyin herkesi çözebilirsiniz ama ben herkes değilim çözememeniz doğal :-)))
Yok ya üzülmeye değmez boşverrrr Boşvere boşvere ne hale geldik
N ekadar da mütevazisiniz Evet çok doğru çünkü insan psikolojisi ve beşeri ilişkiler gibi dallarda henüz konuşmayanları çözebilme alanı çözülemedi efemmm Üzgünüm
Valla Masum modum ben sevmeyen değilde gerekirse tartışabileceğim mert ve zeki insanları severim.Yoksa herkesin aynı şeyi düşündüğü seviyeli tartışmanın olmadığı yerde bence düşünen yok demektir
Kelebek onbeş olsun ablam acil müdahale gerekebilir bu grupta bir sağlıkçı olarakta Ekin'e acil ihtiyaç var sende hemşiresi olursunda bir süre sonra sizmi bize bakarsınız bizmi size işte onu bilemem malum sabır bir yerden sonra biter Bir bakmışız Ekin bir gün başlamış bağrınmaya "Allaturkaa,flascast,radyoooo,temaaaa,juriiiiii,modddddd yeterrrrr alın beni burdannnnn"