Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Flatcast fcp ~yesil cimen~yarali yüregim
((yesil-cimen)) belirtilen dosyaları ekledi:
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "*-*ASİKARDELEN*-*" (14.07.2010, 00:27)
Emeğineee Ellerineee Sağlıkk Ablammm Hepside Birbirinden Güzel Olmusss Paylasım Icın Tesekkurler...
UY UYYYYY SONUNCU BANAMI
) MALUM TÜRKÜ HASTASIYIM
ELLERİN DERT GÖRMESIN BACIM HARİKA GİDİON
Emegınıze yuregınıze saglık , cok guzel olmuss tebrıklerrr
DELİ KURT; ay_yüzlüm58 ; Beyaz_Gelıncık bacim hepinize ayri ayri tesekkürler güzel yorumlariniz ve beyeniniz icin sag olunn..
davulcu ayni bana benziyo dermism hehehehe super olmuslar ellerine saglik 5
emegine salgik ablamm herzamanki gibi cok güzel calismalar paylasim icin cok tskkürlerr abla
massimo_federico , AlaKaa , kardes sag olun tesekkür ederim yorumlariniz icin beyendiginize sevindimm..
ellerine sağlık güzel olmuşlar
çok güzeller yüreğinize sağlık
EDA-BURSA, sylphish tesekkür ederim yorumlariniz icin beyendiginize sevindim..
Emegine saglık cok güzel calışmalar,tşkler..
EMEGINE SAGLIK SÜPER OLMUS HEPSIDE
birbirinden güzel ve hoş olmuşlar
emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler
emeğinize sağlık harika hepsi
renk uyumları tonlarına bayıldım teşekkürler...
yeşil çimen bacı çok basarılı ve farklı dizayn ve renklerle hoş görünüyo.emeğine yüreğine sağlık...
usta_37 ;ekintoprak; KELEBEK24 ;night27;cicidici; *-*ASİKARDELEN*-* hepinize tesekkür ederim arkadaslar yorumlariniz icin sag olun..
masALLAH abla söylecek söz yok gercekden harika dizayn olmus emegine sagliik..tam puan..
sag ol bacim beyendigine sevindim anam flasima ne olmuski acilmiyor..