Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı sahibi ""ekremekrem""
sayfayı denedim ama açılmıyor verdiğiniz adresler
Alıntı
bana da yardımcı olurmusunuz benım modem de zyxel ama menu cok daha farklı + turkce ben bu resımlerdekıne benzer hıc bır sey bulamadım ayarlarımda.bır de ben usb den baglanıyorum.modem markası: P-660RU
yardımcı olursanız cok sevınırım....
bana da yardımcı olurmusunuz benım modem de zyxel ama menu cok daha farklı + turkce ben bu resımlerdekıne benzer hıc bır sey bulamadım ayarlarımda.bır de ben usb den baglanıyorum.modem markası: P-660RU
yardımcı olursanız cok sevınırım....bana da yardımcı olurmusunuz benım modem de zyxel ama menu cok daha farklı + turkce ben bu resımlerdekıne benzer hıc bır sey bulamadım ayarlarımda.bır de ben usb den baglanıyorum.modem markası: P-660RU
yardımcı olursanız cok sevınırım....
Gelişmiş editöre geç
Alıntı sahibi ""Th3_UqaLa""
ya Arkadasim O SAbit Ip AYarladım Ama Pc Yaptıqım IP adresine yonlendi yani eskiden 192.168.2.1 ise simdi yazdıqım diger IP adresine yonlendi