Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
tühh çekirdekte getirdiydimm ben başka kapıya gidem bari

))
arkadaşlar alla turkada yazılar bende çok küçük görünüyo buna çözüm warmı?
ne kadar kucuk gorunuyor, resim olarak ekleyebilirmisin?
kullandigin tarayicindan zoom yapmayi dene belki faydasi olur
CTRL tuşuna basılı tutarak mausun üstündeki top'u ileri geri yaptığında istediğin büyüklüğü ayarlayabilirsin
CTRL tuşuna basılı tutarak mausun üstündeki top'u ileri geri yaptığında istediğin büyüklüğü ayarlayabilirsin
Okudum, hatırladım ve yaptım

Teşekkürler
arkadaslar benim ekrana bisey oldu

artik tüm resimler yarim cikiyor göremiyom resimli anlatimlari

ne yapmam lazim yardimci olurmusunuz
Oo_HiLaL_oO, sadece forumdaki resimlermi yarim cikiyor ?
baska yerlerde sorun varmi ?
eger sadece forumda ise ekran cozunurluk ayarini degismis olabilirsin,
monitorune gore bilgisayarinda boyutu duzenleyebilirsin
eger sorun orda degilse forum sayfasini asagida cekinca sag altta Temayi degistir yazisina tikla ve AllaTurkaa 2 yazani sec bak duzeliyormu
en altta sağda tarih ve saat in yanında temayı değiştir var ordan allaturkaa 2 yazanı tıklarsam normal olur...aynı şeyi profil ayarlarından yaparsanda kalıcı olarak o temaya geçmiş olursun ve her girdiğinde deiştirmek zorunda kalmassın sürekli o şekilde kalmış olur sayfa görünümün...
tabi demek istediğin o ise...
arkadslar benim ekrana bisey olkdu artik anlatimdaki reismler yarim aciliyor hic bisey göremiyom ne yapamam lasim yardimci olurmusunuz

(
ekran yarım derken
net sayfalarındaki resimlerdenmi bahsediyosunuz
yoksa ekran normal masa üstündeykendemi yarım
hangisi ??
Oo_HiLaL_oO
ayni soruyu tekrar tekrar sormakdansa verilen cevabi takip edersen iyi olur
ayrica sorular icin diger konulari kullanmayin, burda sorular icin acilan basliga yazabilirsin..
bende ilk yazdigim mesaj iletildi görünemdi özür dielrim simdi görüdüm iki mesaj oldugunu bendeki sorun sadece resimli anlatimlarsa babush arkadasim yaptigi simdi klay tema yapalimdaki resimli anlatim bende yarim aciyor onun için o sayfaya yazmisdim anlatimlardaki resimler yarim aciliyor sadece o sayfada sorun baska yerede sorun yasamiyorum simdi önerilerini deniyorum önerileriniz için tskler
slmmm
bana yardimci olurmusunuz radyo temasi ekliyeceyim ama o kadar sey deyismis kii hic birsey anlamadim nasil ve nerden ekleniyor diyee daha önce yaptigim gibi deyill hic birseyy .simdien tskkk
haydi hayirli olsun
Bugün arama motorunda bakıp bulamayınca bir paylaşım eklemiştim "nasılda okudunuz" diye ve mesaj yazılırsa yanıt verebilmek adına sık kullanılanlarıma almıştım.
Sitede varmış mod arkadaşım not düşüp silmiş buraya kadar tamam daaa şimdi ben silinmiş bu yazıma giremediğim için;
Sık kullanılanlarımda devamlı bir işareti duruyor ve kaldıramıyorum
.gif)
Ne yapmalıyım ???
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "TurkEce" (8.12.2010, 14:59)
TurkEce
Sık Kullanılanlar sayfasinda sag alt kisimda "Tum Konulari kaldir" buttonu var oraya tiklayarak bakin
olmazsa Sık kullanilanlari gecici olarak kapatin..
Hemen deniyorum yanıtınıza tşkrler
Tümünü kaldır komutunu verdim hepsi silindi ama sık kullanılanlarda bu seferde 2 sayısı duruyor ikinci uygulamayı kapatmayı deneyeceğim

Kapatınca sıfırlandı tabiki tüm sık kullanılanlara aldığım paylaşımlarımda silindi

Tşkrler
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "TurkEce" (8.12.2010, 15:48)
Yeni bir uygulama başlamış sanırım.isimlerimizin altında DEĞERLENDİRMELER diye rakkamlar ve yıldızlar oluşmuş.
Merak ettim.Kimimizde hiç yok,kimimizde bir yıldız yada iki yıldız
Bir açıklama yapabilirmisiniz?

Teşekkürler..